Kulcsszó keresés /


Hogyan válassz ékszert a gyermekednek?

  • 2016. január 14.

Sokféle szempont alapján választhatunk ékszert gyermekünknek, mégis a legfontosabb, hogy ne essünk túlzásokba! A kicsik még nem tudják sem felmérni, sem megérteni egy drága ékszer értékét, így felesleges is gyémánt karátos fülbevalóval, vagy nyaklánccal megajándékozni őket.

olvass tovább

Ha a gyerek nem akar cipőt hordani

  • 2014. október 10.

Amikor elindul a baba szüksége lesz a cipő viselésére, főleg az utcán, a kinti játékhoz. Benti cipőnek meleg, szőnyeges lakásokban elég egy vastagabb zokni, vagy egy puhatalpú cipő, a szabadban viszont szükség van egy jó minőségű első babacipőre. Ennek a viselése viszont gyakran okozhat problémát: a kisgyerek nem hajlandó fölvenni. Mit lehet tenni ilyenkor?

olvass tovább

Mini outfit - street style

  • 2014. május 23.

Amikor ezt a szettet választottuk, hét ágra sütött a nap, és csak remélhetjük, hogy a következő hónapban már nem lesz ennyire szeszélyes az időjárás. Ami nem utolsó szempont, hogy a reggeli öltözés újra gyorsabb és könnyebb lesz. A szezon egyik nélkülözhetetlen darabja a tornacipő, ami nem csak trendi, de kényelmes viselet is. Amit különösen azért szeretünk, mert hordható leggings-el, de akár elegáns szoknyával is. Több márka kínálatában szerepel a tornacipő, szinte a szivárvány összes színében beszerezhető. Az outfitbe ezúton egy kis mix & match stílust is belevittünk, ami attól izgalmas, hogy többféle anyagok, mint a csipkebetétes póló a farmerral , és különböző minták, mint a virágmintás tornacipő, a pöttyös nadrággal és a csíkos táskával kombinálható. A laza, vagány „street style-hoz” becsempésztünk egy kis romantikus gyöngysoros hajpántot. Ha pedig egy kerti party megköveteli az eleganciát, a farmersort blúzzal tökéletes választás lehet.

olvass tovább

Reserved a tengeren

  • 2014. május 14.

Lengyelország egyik legnépszerűbb ruházati márkája kicsi hazánkba is begyűrűzte magát már jó pár éve. A 11 országban jelenlévő női, férfi és gyermekruhákat is gyártó cég ruházataiban 3 alapstílust vélhetünk felfedezni.

olvass tovább

Mini Outfit - Napfény és szellő

  • 2014. május 10.

Városligeti fotózáson jártunk egy csodaszép már már nyáriasnak mondható napon, ahol Ashley volt a modellünk. A szettünk egy meleg, ámde mégis szellős napnak megfelelően lett összeválogatva, így a farmer idézte a kényelmet, a fehér ing pedig a lazaságot ezen a napon. Ez a kombináció láthatjátok nemcsak a női divatban örök darab, de gyermekeknél is bátran használhatjuk. A rózsaszín szandál abszolút a nyarat idézi, pár héten belül pedig reméljük már le sem kell cseréljük melegebbre.

olvass tovább

Dodipetto

  • 2014. április 17.

Ha divatról beszélünk, akkor először talán Franciaország és Olaszország jut eszünkbe. A Dodipetto egy híres olasz gyermekruhagyártó cég, termékeiket itthon több kisebb üzletben illetve internetes webáruházban találhatjuk meg.

olvass tovább

Mini Outfit - Tavaszváró

  • 2014. február 07.

Nem titkoljuk. Nagyon várjuk már a tavaszt! A szezon  vidám hangulatát,  a madárcsicsergést,  és persze a színesebb öltözködést. Ebben a szettben szándékosan kombináltuk a virágmotívumot, az állatmintával. Bátran használható együtt, sokkal játékosabbá teszi az egész  megjelenést!

olvass tovább

We Love It 01/24

  • 2014. január 24.

A babák első és meghatározó öltözködési modellje a body, amit minden anyuka biztosan beszerez csemetéjének. Rengeteg szín, forma közül lehet már választani az üzletekben, és mindenki szereti a legcukibb vagy épp a legtrendibb darabot kiszemelni a polcokon. Mi is összeszedtünk néhány kedvencet, ti melyiket választanátok?

olvass tovább

Mini outfit ünnepre hangolva

  • 2013. december 20.

StyleKids - Stílusra Születtem! Heti sorozatunkban minden pénteken hozunk nektek egy Mini Outfit-et, hogy szemügyre vegyük a gyerkőcöknek tervezett ruhácskákban rejlő lehetőségeket! Mai összeállításunkban egy csinos karácsonyi ünnepi összeállítást mutatunk be.

olvass tovább