Kulcsszó keresés /


Dodipetto

  • 2014. április 17.

Ha divatról beszélünk, akkor először talán Franciaország és Olaszország jut eszünkbe. A Dodipetto egy híres olasz gyermekruhagyártó cég, termékeiket itthon több kisebb üzletben illetve internetes webáruházban találhatjuk meg.

olvass tovább

Mini outfit - Minnie lány

  • 2014. március 15.

Nem tagadjuk! Szeretjük Walt Disney ikonjait. Ki ne szeretné? Nincs olyan gyermek vagy felnőtt, aki legalább egy karakterrel ne tudott volna azonosulni, vagy legalábbis ne nőtt volna a szívéhez. Lana is így van ezzel, ő Minnie lázban ég jelenleg, nem csoda hát, ha több kiegészítőt is magáénak tudhat belőle. Múltkori cikkünkben megtaláljátok az épp aktuális Minnie style ruhácskák beszerzési forrásait, de addig is lássuk Lana kedvenceit.

olvass tovább

Best of Minnie 2014 tavasz/nyár

  • 2014. március 05.

Ki ne ismerné a nemrégiben hivatalosan is házasságot kötő Mickey Mouse kedvesét Minnie egeret, aki nemcsak Mickey-t de minden bizonnyal minden 1-10 éves kor közötti kislányt is elvarázsol a maga bájával és kedvességével. Walt Disney örök ikonjai nagy valószínűséggel sosem mennek ki a gyermekdivatból, épp ezért a hazai ismert divatláncok is előszeretettel árusítják a legkisebbek kedvenceit. Ezekből szemezgettünk nektek a 2014-es tavaszi/nyári szezonra. Öveket bekapcsolni!

olvass tovább

Mini Outfit - Színekre hangolva

  • 2014. február 14.

Hideg-meleg idők váltják egymást, és bár a hidegben mindenki szürkébe és feketébe burkolódzik, a gyermekdivatban épp az a lenyűgöző, hogy bátran játszhatunk a színekkel. Lassan télbúcsúztató outfitünkhöz érkezünk, várjuk a tavaszi szél melegét, a meleg színeket és a szebbnél szebb gyermekruhákat. Mai összeállításunkban az enyhe telet búcsúztatjuk mosolygósan, vidáman.

olvass tovább

Gucci Kids S/S

  • 2014. február 08.

A neves, Gucci divatház ebben a szezonban sem hagyta cserben a márkakedvelő anyukákat. A gyermek kollekciót, az iskolában vidáman eltöltött utolsó napok hangulata, a „mindjárt itt a tengerparti nyaralás” érzése inspirálta. Frida Giannini kreatív igazgató által irányított designer csapat kollekciójára a sokoldalúság, a kifinomultság, a könnyedség és a lazaság jellemző. Új szabászati stílus is megfigyelhető a Gucci házban, és részben a stílusos hetvenes évet eleveníti fel a ruhák megjelenése, élénk díszítéssel, divatos nyomatokkal.

olvass tovább

Designer gyerek kardigánok 20.000 Ft alatt

  • 2014. január 23.

A leárazások ideje nemcsak a női-férfi divatban, de bizony a gyermekdivatban is aktuálisak így január hónapban, ilyenkor lehet csak igazán kedvezően kifogni azokat a kedvenc márkás ruhákat, melyeket eddig nem volt alkalmunk beszerezni. Mi most a kardigánoknak néztünk utána, íme a TOP 10-es lista, melyeket könnyedén beszerezhetitek ti is.

olvass tovább

GANT KIDS

  • 2014. január 08.

Az amerikai márkát Bernard Gant alapította 1949-ben. A ruhákon egyszerre jelenik meg a városi elegancia és az amerikai lezserség. Magyarországra 1999-ben tört be a luxusmárka és azóta is hódítja a GANT divat szerelmeseit. Az idei szezonban a gyermek kollekcióra jellemzően a színes, friss, elegáns ámde mégis a maga sportos mivoltját képviselő ruhák kerültek középpontba. Egyszerre jelennek meg a pufi dzsekik és a kötött anyagok. A színek visszafogottak, ámde kellő gyermeki stílussal rendelkeznek.

olvass tovább

Mini outfit ünnepre hangolva

  • 2013. december 20.

StyleKids - Stílusra Születtem! Heti sorozatunkban minden pénteken hozunk nektek egy Mini Outfit-et, hogy szemügyre vegyük a gyerkőcöknek tervezett ruhácskákban rejlő lehetőségeket! Mai összeállításunkban egy csinos karácsonyi ünnepi összeállítást mutatunk be.

olvass tovább