Kulcsszó keresés /


Lendületes nyári szín a gyerekszobában!

  • 2015. június 08.

Gyermekünk szobájának elképzelése sok esetben nehéz feladatnak tűnik. Aki a nyári időszakban kezd bele a felújításba, netán az első gyermekszoba kialakításába, bizony joggal választhat az évszaknak megfelelő tónusú színeket.

olvass tovább

Húsvéti inspiráció a gyerekszobába

  • 2014. március 26.

Tudjuk még majdnem egy teljes hónap van hátra, de ahogy ez általában lenni szokott észre sem vesszük hogy elrepülnek a napok és egyszer csak azon kapjuk magunkat, hogy nyakunkon az ünnep, ráadásul ez is 2 nap alatt véget ér, tehát miért ne hangolódhatnánk rá már jó előre? A nyuszi is a vidám színek és a meleg idő hírnöke, így nem árt, ha néhány apró kis kiegészítővel csempészünk belőle a gyerekek szobájába is. Nektek melyik lenne a kedvencetek?

olvass tovább

Kids Interior - Baglyok bevetésen

  • 2014. március 03.

Mára egy baglyos gyerekszoba inspirációt hoztunk nektek, amiben az a jó, hogy akár kisfiúról, akár kislányról legyen szó, mindkét nem számára tökéletes kiegészítőként jelenik meg a gyerekszobában. A kínálat tulajdonképpen végtelen, az egészen egyszerűtől, a színesen át szinte minden megtalálható. Kiságyban forgókaként, de akár éjjeli lámpaként is használhatjuk, vagy ha huhogós estét szeretnénk akkor szerezzünk be egy ágyneműgarnitúrát belőle.

olvass tovább

Kids interior - Fából faragva

  • 2014. január 25.

Bátran mondhatjuk, hogy a jó fa alapanyag sosem megy ki a divatból. A gyermekszobákba is kedvelt alapanyag bizony nem csak a bútorokban, de a játékokban, kiegészítőkben egyaránt szerepet kaphat. Hiszen ki ne emlékezne még a jó öreg csattogós lepkére és társaira, melyekkel mekkora élmény volt játszani. Mai összeállításunkban egy kizárólag fatermékekből ihletett gyerekszobát mutatunk be.

olvass tovább