Kulcsszó keresés /


Őszi-téli gyerek trendek

  • 2014. november 30.

A hideg beköszöntével mindannyian elővesszük a romantikusabb énünket. Előkerülnek a pihe-puha pulóverek, meleg sálak, aranybarna, bézs, bordó, mandula színekben pompázó ruhadarabjaink. Nincs ez másképp a gyerekek öltözékét tekintve sem, hiszen eljött az ideje a színes faleveleket gyűjtésének, lehet ugrálni az avarban, meleg ugyanakkor kényelmes holmikban.

olvass tovább

Mini Outfit - Singing in the rain

  • 2014. június 06.

Valljuk be őszintén azért is szeretjük a tavaszi - nyári szezont, mert azon felül, hogy hét ágra süt a nap, néha jól esik ha szeszélyessé fordul időjárásunk és lehűti a forró hangulatot. Az elmúlt héten kaptunk hideget is meleget is, így a mostani szett fotózásánál borúsabb napnak megfelelő ruházatot kellett válasszunk. Azért a hűvösebb idő ellenére a gyerekeknek nem szükségszerű szürkébe bújniuk, így a vidám színekre alapozva felvidítottuk magunkat egy rózsaszín szettel. A hangulat önmagáért beszélt, ti se szomorkodjatok a hűvösebb napokon, elő a színekkel!

olvass tovább

Luxusmárka kifinomult gyerekeknek

  • 2014. május 20.

Az 1944-ben született és 2007-ben elhunyt olasz tervező Gianfranco Ferré luxusmárkái a mai napig nagy népszerűségnek örvendnek és örök időkre beitták magukat a közvéleménybe. A tervező 1970-ben kezdte divat pályafutását, ám 1972-1974 között esőkabátok tervezésébe kezdett.

olvass tovább

Reserved a tengeren

  • 2014. május 14.

Lengyelország egyik legnépszerűbb ruházati márkája kicsi hazánkba is begyűrűzte magát már jó pár éve. A 11 országban jelenlévő női, férfi és gyermekruhákat is gyártó cég ruházataiban 3 alapstílust vélhetünk felfedezni.

olvass tovább

Stílus és elegancia Armani módra

  • 2014. március 24.

Íme egy újabb meseszép gyermek kollekció, amelyből inspirálódni lehet az új szezonra! Stílus, elegancia, könnyedség, ez az, ami az Armani Junior új tavaszi, nyári kollekcióját jellemzi.

olvass tovább

Álmodj szabadon Fendivel

  • 2014. március 13.

A Fendi divatház az új szezonban sem engedi, hogy felébredjünk abból a bizonyos álomból, amit a gyermekruháival képvisel. Újra egy varázslatos álomutazásba kalauzol bennünket a kollekciójával.

olvass tovább

Best of Minnie 2014 tavasz/nyár

  • 2014. március 05.

Ki ne ismerné a nemrégiben hivatalosan is házasságot kötő Mickey Mouse kedvesét Minnie egeret, aki nemcsak Mickey-t de minden bizonnyal minden 1-10 éves kor közötti kislányt is elvarázsol a maga bájával és kedvességével. Walt Disney örök ikonjai nagy valószínűséggel sosem mennek ki a gyermekdivatból, épp ezért a hazai ismert divatláncok is előszeretettel árusítják a legkisebbek kedvenceit. Ezekből szemezgettünk nektek a 2014-es tavaszi/nyári szezonra. Öveket bekapcsolni!

olvass tovább

Állatminta és virágmotívum

  • 2014. február 27.

Állatminták virágmotívummal kombinálva a Roberto Cavalli Junior tavaszi, nyári kollekciójában. Lehengerlő elegancia. Elég néhány pillantás vetni a lookbookra, máris érezzük, hogy tele van ez a szezon is energiával! Rendkívül színes, élénk, vidám.

olvass tovább