Kulcsszó keresés /


Mini Outfit - Szép őszi nap

  • 2014. október 03.

Következő mini outfit anyagunkban egy tündéri őszi szettet mutatunk be. A fotón látható ruhákat beszerezhetitek a megjelölt helyeken! Kellemes sétát mára!

olvass tovább

Mini outfit - Bóhóclány

  • 2014. július 04.

A szett összeállításával azt szeretnénk megmutatni Nektek, hogy kombinálhatjuk a laza, tréfás darabokat az elegánssal. A póló vidám, a szoknya jól pörög, a csíkos szandál talpa egy picit magasított, a szettben érződik a kék, nyári tenger hullámai. Ennél több pedig nem kell egy igazi bohóclánynak.

olvass tovább

Mini Outfit - Az örök ikon krónikája

  • 2014. június 27.

Néhány alkalommal már találkozhattatok kisfiú modellünkkel, Attilával és talán észrevettétek Ti is, hogy mindig van rajta valami, ami farmer anyagból készült. A farmernadrág, és farmerkabátos szettje után most Attila úgy ragaszkodott a farmeringjéhez, mint egyébként a divatvilág is hosszú évtizedek óta. Nem csoda, hiszen ez a szuper, klasszikus alapdarab vagánnyá teszi a gyerkőc outfitjét,és még amiért jó, hogy sokféleképpen lehet hordani, nyáron kombinálhatjuk akár színes pólóval és rövidnadrággal is.

olvass tovább

Mini outfit - street style

  • 2014. május 23.

Amikor ezt a szettet választottuk, hét ágra sütött a nap, és csak remélhetjük, hogy a következő hónapban már nem lesz ennyire szeszélyes az időjárás. Ami nem utolsó szempont, hogy a reggeli öltözés újra gyorsabb és könnyebb lesz. A szezon egyik nélkülözhetetlen darabja a tornacipő, ami nem csak trendi, de kényelmes viselet is. Amit különösen azért szeretünk, mert hordható leggings-el, de akár elegáns szoknyával is. Több márka kínálatában szerepel a tornacipő, szinte a szivárvány összes színében beszerezhető. Az outfitbe ezúton egy kis mix & match stílust is belevittünk, ami attól izgalmas, hogy többféle anyagok, mint a csipkebetétes póló a farmerral , és különböző minták, mint a virágmintás tornacipő, a pöttyös nadrággal és a csíkos táskával kombinálható. A laza, vagány „street style-hoz” becsempésztünk egy kis romantikus gyöngysoros hajpántot. Ha pedig egy kerti party megköveteli az eleganciát, a farmersort blúzzal tökéletes választás lehet.

olvass tovább

Mini outfit: Tüllszoknya és konty

  • 2014. május 02.

Nem csak ballerináknak! A tánc világnapja alkalmából (mely április 29-én van) egy tüll szoknyás szettet hoztunk nektek. Ez az a ruhadarab , amelyet szerintünk egytől-egyig minden kislány szeret. És nem csak azért, mert szépen lehet benne forogni, pörögni, táncolni. Mi balerina helyett, egyre jobban szeretjük színes sportcipővel, vagy bakanccsal hordani. Reméljük ez a szezon utolsó kabátos outfitje, de mit tehetnénk, az ország egyik felében esik, és hűvös van, a másikban hétágra süt a nap.

olvass tovább

Mini outfit - Szeszélyes április

  • 2014. április 11.

Április a szeszélyek és bolondozások hónapja. Csakúgy igaz ez az időjárás viszonytagságaira is, mint a kedélyállapotunkra egyaránt. Sydney öltözetén is visszatükröződik a játékos viselet, mind a színekben, mind pedig az egyszerre hűvösebb és melegebb napok váltakozásában. A szett jellegzetessége a reggeli órákban még szükséges laza pulóver és sapka viselete, melyet a délutáni melegre már a halásznadrág és vászoncipő ellensúlyoz. A kék és rózsaszín pedig tökéletesen harmonizál a szeszélyes tavaszi időjárásnak megfelelően.

olvass tovább

Mini Outfit by Los Angeles

  • 2014. március 28.

Kíváncsiak voltunk és kicsit körülnéztünk más országokban, mi éppen az aktuális trend a gyermek divatban. Segítségünkre volt Ildi egy Los Angelesben élő régi csapattársa és azt látjuk, hogy hasonlóan öltözködik egy ott élő iskolás, mint az itthoni gyermekek, igaz a nemzetközi divatmárkának köszönhetően tükröződik ez leginkább vissza. A mai laza sulis szett basic darabjait a H&M-ben választották, a pólóra húzott, kigombolt ing egyfajta vagányságot hozott az outfitbe, a csupa kék összeállítást pedig egy erőteljes piros nadrággal tették energikussá és ezzel még vidámabbá.

olvass tovább

Mini outfit - happy flowers

  • 2014. március 21.

Nyílnak a virágok, érkeznek a meleg idő hírnökei. A happy spring outfitben már nem szerepel a sapka és a kabát, és a csizmát is lecseréltük félcipőre. A nagy, vidám kendőket kimondottan kedveljük ebben a szezonban, mivel reggel hűvösebb időben még a nyak köré tekerjük, délután viszont már pulóver helyett is a gyerkőcre köthetjük, ami egy "basic" felsőt is sokkal vidámabbá tesz. Léna finom bája épp a tavaszi tulipánok hangulatát tükrözi vissza, ettől válik letisztulttá és hamvassá a kollekció.

olvass tovább

Mini Outfit - Kinti eső, benti napsütés

  • 2014. február 21.

Szeszélyes egy időjárás vesz minket körül az utóbbi időben, így most rendhagyó módon egy műtermi outfitet szeretnénk bemutatni. Modellünk Lana, aki a Mini Outfit felhívásunkra jelentkezve került be sorozatunkba. S bár kint hideg van és néha még az eső is esik, bent jókedv uralkodik és még a napszemüveg is előkerült. A stílus pedig egyszerűen laza, és vagány.

olvass tovább