Kulcsszó keresés /


Top10: a legjobb frizura ötletek Gwen Stefani-tól

  • 2018. október 03.

Gwen Stefani egy igazi stílusikon, ráadásul egy hihetetlen átalakulóművész. Stílusa utánozhatatlan, azonban egyedisége teszi igazán vonzóvá, ezért is remek inspiráció forrás. A csodás énekesnő a mai napon ünnepli a 49. születésnapját, ebből az alaklomból pedig frizura ötleteket hoztunk tőle!

olvass tovább

Felismerhetetlen hírességek, a megszokott stílusuk nélkül

  • 2016. december 08.

Halle Berry hosszú hajjal? Zooey Dechanel frufru nélkül? Vagy esetleg Gwen Stefani halvány rózsaszín rúzzsal? Annyira hozzászoktunk ezekhez a hajakhoz és sminkekhez bizonyos hírességektől, hogy fel sem ismernénk őket az utcán, ha valami teljesen abszurd váltás után szembe jönnének.

olvass tovább

Gwen Stefani legnagyobb slágerei

  • 2015. október 03.

Gwen Stefani, amerikai énekesnő, dalszövegíró, divattervező és színésznő éppen ma ünnepli 46. születésnapját. Gondoltad volna, hogy a vörös ajkairól, hidrogén szőke hajáról és különleges hangjáról híres, háromgyermekes anyuka már ennyi idős?

olvass tovább

Király Viktor tarolt az amerikai Voice-ban!

  • 2015. szeptember 30.

Király Viktor hangjáért odavagyunk, és az egykori Megasztár győztes úgy néz ki, hogy a tengerentúlt is meghódítja! Viktornak helyi idő szerint tegnap este volt alkalma az amerikai Voice színpadára állni, ahol Gwen Stefani, Adam Levine, Pharrell Williams és Blake Shelton előtt csillogtathatta meg tehetségét. A továbbjutás nem is volt kérdés, négy igent zsebelt be, és a Maroon 5 frontembere lett a mentora, aki szerint a végső győzelemre is esélyes lehet!

olvass tovább

Hétfői gif challenge 09/30

  • 2013. szeptember 30.

Azt hiszem, az ember egy idő után megunja az online véleménynyilvánítást, ha az interneten lógás a munkaköri leírásában szerepel, és ilyenkor jönnek a gifek. Maradjunk annyiban, hogy mindenkinek teljesen őszintén szíve joga úgy felöltözni, ahogy éppen puffan, de kezdjük vidáman a hetet!

olvass tovább

Anyám beájulna - nevezd a gyereked Szonettnek

  • 2013. március 31.

Vajon miféle indíttatásból nevezi el valaki a saját gyermekét tökéletességgel viselhetetlen néven? Ha ezer évig boncolgatjuk ezt a nüánsznyi problémát, akkor sem jövünk rá, hogy a szegény újszülöttet miért kell Kafkának, Szonettnek vagy Igazságnak keresztelni.

olvass tovább

Ringó csípő, szép vádli sportcipőben?

  • 2012. március 16.

Kiemelni a vádlit és optikailag hosszítani a lábakat egy tornacipőben? Hogy lehetséges ez? Bár a '90-es években voltak próbálkozások a sportos surranók és a stílusos magas talpú cipők keresztezésére, 2012 lesz a sportos, tónusos vádlik éve.

olvass tovább