Kulcsszó keresés /


Filmajánló: Úriemberek

  • 2019. november 01.

Guy Ritchie, A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, a Blöff, a Sherlock Holmes-filmek rendezője a mozirajongók nagy örömére visszatér a gyökereihez, és a stílushoz, ami annyira jól áll neki, és a színészeinek. A szereplőgárda most is zseniális: Matthew McConaughey, Hugh Grant, Charlie Hunnam, Colin Farrell, Michelle Dockery, Henry Golding.

olvass tovább

Jason Statham legjobb filmjei

Jason Statham brit színész 1967. július 26-án látta meg a napvilágot az Egyesült Királyságbeli Shirebrookban. Profi focistának készült, öt évig játszott a brit Nyelv iskola csapatában. Próbálkozott a búvárkodással, de végül a színjátszás mellett tette le a voksát. Legelső szerepét 1998-ban kapta, Guy Ritchie – A Ravasz, az Agy, és két füstölgő puskacső, című filmben, ahol Bacon szerepét kapta meg Vinnie Jones, és Nick Moran oldalán.

olvass tovább

Provokatív. Pimasz. Profi. - Boldog születésnapot Madonna!

Ha valakinek izgalmas elkészíteni a stílusalbumát, akkor az Madonna. Kevés olyan inspiráló, izgalmas nő van ma a világon, aki ennyire kiválóan tudja kommunikálni a személyiségét a külsőségekben is. Madonna Louise Ciccone 1958. augusztus 16-án született Michiganben, és ő az a szupersztár, akinek semmi nem hullott csak úgy az az ölébe, hanem mindenért kőkeményen megdolgozott, és dolgozik is a mai napig.

olvass tovább