Kulcsszó keresés /


Force is Female: menő női lépők a hidegebb napokra

  • 2018. október 08.

Az őszi időjárásban talán még fontosabb a kényelem, mint egyébként – az unalmas gumicsizmánál mégis többre vágyunk. A Nike már több mint 40 éve ünnepli a nők végtelen sokszínűségét és erejét, ezért az idei szezonra a Force is Female szlogen színei alatt érkezik októberben az 1982-ben debütált, ikonikus Nike Air Force 1 két, kifejezetten a női közönség számára újragondolt változata: a Nike Air Force 1 Sage Low és a Nike Air Force 1 Sage High.

olvass tovább

Stílusiskola: így legyél csinos esős időben

Az ősz egyet jelent azzal, hogy meglehetősen sokat, és igen gyakran esik az eső. Ilyenkor is szeretnénk csinosak és stílusosak lenni, azonban úgy, hogy lehetőleg minél kevésbé ázzunk el. Most ehhez gyűjtöttünk össze tippeket, hiszen az, hogy gumicsizmát vagy esőkabátot kell viselnünk, és esernyőt kell magunkkal hordanunk, nem jelenti azt, hogy ne nézhetnénk ki tökéletesen.

olvass tovább

Gumicsizma és kukás kabát - avagy inspirálódj te is a Glastonbury fesztiválból

Ha tudtam volna, hogy ezen a nyáron (is) ekkora divat lesz a gumicsizma, akkor legalább kettőt veszek belőle, és le se veszem. Na jó, csak viccelek. Mindenesetre a Glastonbury fesztiválon nem nagyon találtunk olyan outfitet, amely nem Hunterben végződött volna. Az sem volt ritka, hogy ezt a híres-nevezetes lábbelit egy kukásoktól csórt kabáttal, vagy éppen melegítővel egészítették ki. Tényleg... Ennek a fele se tréfa! Győződj meg róla magad!

olvass tovább

Ki mit szakít…

  • 2015. május 07.

A fiú, aki a ballagásom estéjén megjelent nálunk a társasház udvarán, igazi hamisítatlan bölcsész volt. Senki nem értette, miért, de nekem akkor furcsa módon bejött a filozófus alkat, a hátközépig érő hosszú férfivarkocs, a gondolkodó elme, a lábszárig érő tarisznya, és a viseltes vászoning. Az ablakban álltam és őt vártam, közben elmélázhattam a mozdulatsoron, ahogyan apám autómosáshoz készülődött, és mindehhez rituálisan gumicsizmát is öltött. Onnan tudtam, hogy valami végzetesen rendelleneset tapasztalt, hogy hirtelen nem a Skodára irányította a vízágyút, hanem a ház falának támaszkodó biciklit vette célba nagy vehemensen, annak is az ülését. Mindezt leesett állal, nem titkolt, és nem palástolt felháborodással tette, és ugyanilyen tekintettel kiabált be nekem artikulálva, nagy feltűnően, és talán túlságosan hangosan: megjött a bölcsész.

olvass tovább

Gumicsizmák minden évszakra

  • 2014. szeptember 16.

A meglehetősen viharos fesztiválszezon után minden jel arra mutat, hogy a vénasszonyok nyarát egyszerűen átugrottuk; 2014-ben valahogy minden évszakban csak esik és esik, mintha dézsából öntenék.

olvass tovább

Esős napokon is sikkesen

  • 2014. szeptember 14.

Nem kell elkeserednünk akkor sem, amikor egy-egy zápor vagy zivatar után minden vizes és hatalmas pocsolyák állnak a járdákon: csak húzzunk a lábunkra és a gyerekeinkére egy klassz gumicsizmát és máris folytatódhat a móka. Iskolába, hazaútra, a városba esős napokon, bárhová hordható és hasznosítható egy ilyen lábbeli. A világ talán legismertebb gumicsizmáit gyártó cége a Hunter Boots, termékeiket rendszeresen teszi próbára a Glastonbury fesztivál legendásan sáros és esős időszaka. Ha azokat a napokat túléli egy-egy Hunter, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a kicsik sárban dagonyázását, pocsolyába ugrálását is túl fogja.

olvass tovább

Boldogsághormonok nyomában

  • 2012. november 06.

Esős november elébe nézünk, jó lesz előkészíteni a gumicsizmát és az esőkabátot. Ha a hangulatod is szürkébe öltözne, használd anti-rosszkedv tippjeinket!

olvass tovább