Kulcsszó keresés /


A nyár sláger-programja a grillezés

  • 2017. augusztus 01.

A grillezés a nyár egyik sláger-programja, korosztálytól függetlenül. Ez az a főzési technika, amire mindenkinek van egy-két jó tippje. A Bonduelle összegyűjtött néhány könnyen elkészíthető, egészséges recept-ötletet, ezekkel a siker garantált. Mindjárt itt a hétvége, ki is lehet próbálni...

olvass tovább

Aktív tisztítás és ápolás az aktív férfiaknak

  • 2015. augusztus 21.

Egy nagy játék a gyerekekkel a kertben, egy szuper grillezés a barátokkal, vagy egy kemény és izzasztó edzés, és olyan koszosnak érezheted magad, mintha egy bányában dolgoznál. Talán igazad is van, hiszen a hétköznapi tevékenységek is igénybe veszik a bőrt! Egy frissítő zuhany segít újjáéledni testnek, és léleknek egyaránt! Ha ehhez a megfelelő eszközöket választod, a bőrre tapadt szennyeződésektől és kellemetlen szagoktól is végleg megszabadulhatsz!

olvass tovább

Varázsolj grill hangulatot a konyhádba!

  • 2014. október 15.

Azt mondják, a grillezéshez nem kell más, csak tűz, egy rács és ehető alapanyag. A grillezés nem puszta ételkészítés, hanem társasági esemény, egyike a nyár egyik legjobb pillanatainak. A Samsung multifunkciós Okos Sütője grill funkciójának köszönhetően az ősz és a rossz idő beköszöntével sem kell lemondanod a grillezés adta örömökről. Ahhoz, hogy Te szervezd az ősz legfergetegesebb grillpartiját, Stiller Tamás séf ad tippeket.

olvass tovább

Gyerekbarát kertek II.rész

  • 2014. április 19.

Gyermekbarát vagy mérgező növények? Mit szabad ültetni, és mi az ami veszélyes, akár mérgező is lehet gyermekünkre a kertünkben? Ha a kertünknek az is feladata, hogy gyermekeink szórakoztatását, felüdülését szolgálja, akkor a játéklehetőségeket gondos tervezéssel úgy kell kialakítanunk, hogy veszélytelenek legyenek, és lehetőleg kevésbé terheljék a kertet. Grillezés, szalonnázás kisgyerekkel? Minden lehetséges! Kertgurunk most ebben is segít.

olvass tovább