Kulcsszó keresés /


„Bárcsak ismerné Kate-et, és látná, ahogy felnőnek a gyerekeim” - Vilmos herceg őszinte interjúban beszélt az édesanyjáról

  • 2017. június 05.

Már 20 éve, hogy Diana hercegnő váratlan balesetben életét vesztette, ami megrázta az egész világot. Fiai még csak tinédzserkoruk elején jártak, ugyanis Vilmos, 14, Harry pedig mindössze 12 éves volt, amikor a szörnyű tragédia bekövetkezett. Vilmos herceg most először beszélt egy interjú során arról, hogy milyen volt édesanya nélkül felnőni.

olvass tovább

9 emlékezetes félmeztelen címlap

  • 2015. szeptember 19.

Az új kollekciók, divathetek és díjátadók előtt még szusszanunk egyet, és a vörös szőnyeg helyett magazin címlapokat veszünk számba. Nem értékelünk, adunk tanácsokat vagy háborodunk fel, inkább megmutatjuk Nektek az elmúlt 20 év legemlékezetesebb félmeztelen magazin borítóit. Címlapok és híres fotósorozatok, amikre érdemes néhány perc figyelmet szentelni.

olvass tovább

A legemlékezetesebb meztelen címlapok

  • 2014. szeptember 17.

A múlt héten számba vettük a legemlékezetesebb félmeztelen férfi címlapokat, de hogy az uraknak is kedvezzünk kicsit, összegyűjtöttük a legmeztelenebb nőit is. A hírességek szívesen dobják le a ruhadarabjaikat egy magazin címlap kedvéért, de miért ne tennék? Nézzünk is őket, méghozzá a legjobbakat (Lady Gagáért elnézést kérünk). A hölgyeknek motivációként, az uraknak pedig ajándékba.

olvass tovább