Kulcsszó keresés /


Szarvasgomba és kaviár jár a pogácsához, ehető arany pedig a kekszhez a Zsolnay Kávéházban

  • 2025. november 14.

A budapesti Radisson Blu Béke Hotel Zsolnay Kávéháza az idei ünnepi időszakban különleges délutáni teával várja a vendégeket minden nap. A szálloda gasztrocsapatát Pécsi Balázs luxusszakértő Stílusgourmand című stílustanácsadó és etikettkönyve inspirálta, a sós és édes falatok a színes képekkel gazdagon illusztrált kötet oldalainak hangulatát idézik meg küllemükben, a luxus attribútumainak tartott alapanyagokban pedig a kiadvány mondanivalója köszön vissza.

olvass tovább

Penhaligon's Juniper sling

  • 2011. november 27.

A legújabb, borókabogyó illatban pompázó, hűs gin-parfüm, a Juniper Sling igazi gourmand élmény, és a 20'es évekbeli londoni bárok hangulatát idéző fémes art deco-s csomagolás is nagyon illik a tartalomhoz.

olvass tovább