Kulcsszó keresés /


Főszereplő: Gisele Bündchen

  • 2014. október 21.

Baz Luhrmann rendezte a Chanel No. 5 legújabb rövidfilmjét, amelyben Gisele Bündchen a főszereplő. A világ legjobban fizetett topmodelljével, az ikonikus ház ikonikus illatából, és a Hollywoodban is elismert rendező kollaborációjából mi más is születhetne, mint szerelem. A kisfilm betétdala pedig nem más, mint Olivia Newton John dala Grease-ből: The one that I want.

olvass tovább

Bündchen Louis Vuittonban lépett a pályára

  • 2014. július 16.

A Louis Vuitton büszke rá, hogy másodszor is részt vett a FIFA Labdarúgó Világbajnokságon. Először 2010-ben lépett pályára Dél-Afrikában az a Louis Vuitton utazóláda, melyet egyedileg, a labdarúgás legnagyobb díjának számító FIFA Világbajnoki Kupa tárolására készítettek. 2014. július 13-án, a Kupa utolsó napján újra színre lépett a Rio de Janerói Maracana stadionban, Gisele Bündchen divatikon társaságában.

olvass tovább

Gisele Bündchen fehérneműkollekciója

  • 2013. június 20.

A brazil szupermodell berobbant a fehérneműpiacra. De most nemcsak, mint manöken, hanem tervezőként is debütál. Saját kollekciójának kampányában egyúttal ő a modell is, nem bíz tehát semmit a véletlenre. Csodáljátok meg Gisele első terveit!

olvass tovább

Félistenek a kifutóról

  • 2012. február 06.

Mindenki ismeri Kate Moss, Gisele Bündchen vagy Heidi Klum nevét, sőt arcot, kampányt, parfümöt tudunk kapcsolni hozzájuk. A következő férfiak ismeretlen ismerősök mind, hiszen, sűrűn látjuk a képeiket, mégse biztos, hogy tudjuk a nevüket, lássuk kik a férfiaknál a kifutók "öreg rókái".

olvass tovább

Roberto Cavalli 2010 női, őszi-téli kollekció

  • 2010. augusztus 27.

Roberto Cavalli idei őszi-téli kollekciójának kampányarca, Gisele Bündchen, ami nem is meglepő, hiszen Gisele évek óta a legnagyobb luxusmárkák arca, mint például a Christian Dior, Givenchy, Lanvin, Louis Vuitton vagy a Victoria's Secret.

olvass tovább