Kulcsszó keresés /


8 estélyi ruha a Brit Awardsról

  • 2016. február 25.

Tegnap zajlott a brit zenei díjátadó gála, ahol Adele tarolt, és azt kell mondanunk, hogy ruhában is ő vitte a prímet. Csodálatos, lehengerlő volt a bordó Giambattista Valli belépőjében. De lássuk a többieket is!

olvass tovább

70 legszebb ruha a párizsi divathétről - 1. rész

  • 2016. január 27.

Január 24-én elkezdődtek Párizsban a legkülönlegesebb és a legdrágább ruhákat felvonultató divatbemutatók. A couture weeken a magas szabászat remekeit mutatják be a legjobb tervezők évente kétszer. A 2016-os tavasz/nyári kollekciókból válogattuk ki a legszebbeket. Chanel, Dior, Mabille és a többiek. Vigyázat! Szubjektív lista!

olvass tovább

Dübörög a Couture Week Vol.1.

  • 2013. július 03.

Hétfőn elkezdődött Párizsban a divatvilág legexkluzívabb eseménye, a haute couture week. Első körben a nagyágyúk mutatták be kollekcióikat, többek között Dior, Chanel, Mabille és Giambattista Valli. Mi most az ő darabjaikból választottuk ki a kedvenceinket. Halkan megsúgjuk nektek, hogy a mi dobogónk legfelső fokán Valli kollekciója végzett.

olvass tovább

Giambattista Valli 2010 őszi/téli kollekció

  • 2010. augusztus 04.

Giambattista Valli védjegye az elegancia. Kollekcióit a visszafogottság, a harmónia, az igazi nagybetűs Stílusos jellemzi. nem kell harsánynak lennie, nem kell megbotránkoztatni ahhoz, hogy közönsége elismerését kivívja. 

olvass tovább