Kulcsszó keresés /


Friss illatok a hajnak

  • 2013. április 02.

Tradicionális francia márka 30 év tapasztalattal a hajápolásban. A Garnier Ultra Doux samponok és balzsamok a hajápolás természetes receptjét kínálják Önnek a Dél-Franciaországi Provence vidékéről, amely a természetes összetevők határtalan forrása.

olvass tovább

Garnier Fructis dús haj helyreállító termékcsalád

  • 2009. július 14.

A már jól bevált Fructis samponok legújabb termékcsaládja most egy újabb, gyakran előforduló problémára kínál megoldást.  Gyakori probléma ugyanis, hogy a haj vékony szálú és meggyengült, elvesztette belső tartását. Nem számít, hányszor próbáljuk meg kézzel tupírozni, mindig lelapul.

olvass tovább

Garnier Shine ajakápoló

  • 2009. május 18.

A Garnier Shine ajakápoló karitévajjal gazdagítva védi, hidratálja az ajkakat a puha fényességért. Finom, csillogó gyöngyház réteget képez az ajakon.

olvass tovább

Új Fructis Style - Bambusz Lakkok

  • 2009. április 01.

A bambusz vitathatatlanul napjaink slágernövénye! Népszerűségét elsősorban annak a magával ragadó, különlegesen kellemes, egzotikus hangulatnak köszönheti, melyet e csodálatos növények árasztanak környezetük felé. De mindemellett a bambuszok rizómái jelentős mennyiségű tápanyagot is raktároznak, melyek jótékony hatását a Garnier is felismerte.

olvass tovább