Kulcsszó keresés /


Nagy őszi divatmustra: Mi lesz trendi idén?

  • 2013. szeptember 20.

A mi szakmánkban már mindenki a jövő nyárról beszél, pedig még az idei sem múlt el. Az üzletek polcain és a magazinok hasábjain azonban már ott vannak a közelgő ősz és tél kollekciói, amik előhozzák az elmúlt fél év bemutatóinak emlékét. Lássuk, ezek alapján mi várható az ide őszi trendekkel kapcsolatban!

olvass tovább

Vibráló színek a Furlánál

  • 2011. március 15.

A FURLA legújabb kollekciója - az idei fősodornak megfelelően-, nem fukarkodik a színekkel. A tavasz beköszöntével először csak mutatóban, majd tömegével tűnnek fel az utcákon a pinkek, narancsok és királykékek, idén pedig minden eddiginél több pigmenttel bombázzák az érzékeinket.

olvass tovább

Furla táskák 2011 tavasz/nyár

  • 2011. január 03.

Furla. Az minimalista, az egyszerű, de nem középszerű. Az örökkévalóság táskái számunkra, melyet viselhet lány, nő és néni, cserfes, hóbortos egyetemista és komoly üzletasszony. Klasszikus minták, egyszerű formák, elbujtatott apró, de annál csodálatos részletek. Itt az új tavasz/nyári kollekció a Furla-tól, lehet gyönyörködni és készülni a szezonra. Ne feledjétek! Január február, itt a nyár!

olvass tovább

Furla táskák

  • 2008. október 29.

A divatot ismerők és kedvelők körében a Furla márkanév egyet jelent a minőségi és funkcionálisan stílusos kézitáskákkal és kiegészítőkkel. A vállalatot egy olasz női-divatáru kereskedő, Aldo Furlanetto alapította mintegy 80 évvel ezelőtt.

olvass tovább