Kulcsszó keresés /


Egy toxikus kapcsolatot nehéz elengedni, de mégis érdemes

  • 2020. augusztus 14.

Amikor valaki egy mérgező kapcsolatban van benne, sokszor észre sem veszi, hogy mennyire károsan hat rá. Sőt, legtöbbször úgy érezhetjük, hogy a partnerünk nélkül teljesen elveszettek lennénk. A változásban való remény szinte kifulladásig velünk van, ugyanakkor sajnos érdemes időben észrevenni a jeleket, és kilépni egy ilyen kapcsolatból, mert ebben boldogságra egész biztosan nem lelünk.

olvass tovább

A 10 leghatásosabb módszer, hogy sportosan induljon a reggel

  • 2018. május 16.

Szakértők szerint sokkal tanácsosabb a sportot a reggeli rutinok sorába állítani, mert így kevesebb kifogás marad. Ám még mielőtt tanácsainkon felbuzdulva holnap reggel kifulladásig edzenél, tudnod kell, hogy ahhoz, hogy ez az aprócska életmódváltás a napirended részévé váljon, (heti 4 alkalommal számolva) legalább 6 héten keresztül ki kell tartanod. Mi most összegyűjtöttük a 10 leghatásosabb praktikát, hogy te is sportosan és energikusan kezdhess minden napot!

olvass tovább

Téli diós-körtés ropogós

  • 2015. december 12.

Ez a téli finomság nem csak isteni, de még egészséges is. Hat tálkányi készül az alábbi receptből, melyet két fő könnyedén elfogyaszt. Csak azért nem érdemes tovább növelni az adagokat, mert kifulladásig lehetne enni, annyira jó.

olvass tovább

Életmentés és vízparti veszélyek

  • 2014. június 19.

Miért fontos a babaúszás, úszás tanulás? Nem csak a tüdőkapacitás, vízbiztonság és a vízből kijutás lehet életmentő, de a szabályok és veszélyhelyzetek ismerete is. Attól, mert szeretik a vizet, az még lehet veszélyes! Sajnos az alábbi történet is ezt bizonyítja!

olvass tovább