Kulcsszó keresés /


Jóbarátok visszatérés - A legszórakoztatóbb kedvenc jeleneteink

A mai napon visszatér a Jóbarátok! Bár ez nem egy a korábbiakhoz hasonló epizód lesz, sokkal inkább egy nagy reunion és közös nosztalgiázás a színészekkel, mégis a rajongók, tehát gyakorlatilag a világ fele örömmámorban tört ki, amikor felröppent minderről a hír. Nos, elérkezett a nagy nap, mi pedig ebből az alkalomból a kedvenc jeleneteinket gyűjtöttük össze, amiket szerencsére egy-egy gif segítségével is könnyedén be lehet mutatni!

olvass tovább

Tóparti házibulival nyit az EFOTT fesztivál

  • 2016. július 01.

Milyen egy retro-mulatós-techno-disco házibuli? Ezt így egyben kapjuk meg július 12-én, Velence Északi Strandján! Az EFOTT fesztivál nyitónapjára ugyanis a szervezők egy tóparti házibuli hangulatot álmodtak meg, ahol a 90-es évek UFO-Kozmix-Groovehouse együttesei mellett, a mulatós király Kis Grófo és barátai is mikrofont ragadnak. A buli zárásaként pedig indulhat a csapatás Deadcode & Friends vezényletével.

olvass tovább

Family & Friends

  • 2011. március 08.

Kedves Coin rajongók! Most nem csak a virtuális hálón, de a gyakorlatban is kimutathatjátok rajongásotokat, mivel fantasztikus "télűző" akciót találtunk ki Nektek! Március 4. és 20. között 20% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg a tavaszi-nyári kollekciót és minden új lakberendezési tárgyat.

olvass tovább

Csak szexre kellesz!

  • 2011. február 07.

Biztos mindenkinek ismerős a „friends with benefits” kifejezés, azaz barátság mindenféle extrával. Minden bizonnyal ez minden férfi álma. De Natalie Portman tolmácsolásában megtudhatjuk, hogy egyben a nők vágya is. De mégis mi a helyzet akkor, ha a csinibaba exed épp a saját apádnál talál vigaszt? A választ Ashton Kutcher és Natalie Portman párosa szállítja.

olvass tovább