Kulcsszó keresés /


Hawaii álomotthon

  • 2015. március 16.

Peter Lik, a díjnyertes fotográfus, 19,8 millió dollárért árulja a Mauin található kastélyát. Az óceánra néző három kunyhón tavaly közel 3 millió dolláros felújítást végeztek el, amit maga Lik felügyelt. Ez az otthon valóban csodálatos hangulatba varázsolja az embert. A Forbes magazin szerint az otthon árába beletartoznak a házban található művek is. Ez igen nagy ajándék a művészúrtól, hiszen a közelmúltban rekordot döntött a képei eladásával. "Phantom" című műve jelenleg a világ legdrágábban eladott képe. Becslések szerint az otthonban található képek hetven ezer dollárt érnek. Vegyél egy pillantást te is a lélegzetelállító kastélyra!

olvass tovább

A 21 legjobban fizetett modell 2014-ben

  • 2014. szeptember 05.

A szépség bizony kifizetődő, pláne ha talpraesettséggel és jó üzleti érzékkel párosul. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az amerikai Forbes magazin listája, amely a 21 legjobban kereső topmodellt sorakoztatja fel. A mezőny nem sokat változott tavaly óta, a sor elején állók hosszú évek óta hordják haza talicskaszám a dollármilliókat, de akad azért néhány új befutó is. Lássuk hát a hölgyeket és éves jövedelmüket!

olvass tovább

A legjobban kereső színésznők listája

  • 2013. augusztus 05.

Mint minden évben, a Forbes idén is elkészítette, a legjobban kereső színésznők ranglistáját. Vajon ki lehet az első? Nem közlünk meglepő dolgot, ha az isteni Angelina Jolie nevét hirdetjük ki, ugye? Ugyanis részben a közelgő filmjének (Maleficent) köszönhetően jelenleg vagyona 33 millióra (dollárban) rúg. Vannak azonban trónkövetelők is!

olvass tovább

A Világ legtisztább városai

  • 2010. december 06.

A világ legtisztább városainak szubjektív rangsorát több tényező, így az infrastruktúra fejlettsége, a környezetvédelem, a levegő tisztasága és az élhetőség alapján állította fel a Forbes magazin.

olvass tovább

A 100 legbefolyásosabb híresség

  • 2010. június 29.

A Forbes ismét kilistázta a 100, a Földre legnagyobb befolyással bíró személyiségeit, hírességeit. A listán csak a könnyed műfajok szereplői találhatóak, nem kell attól félni, hogy elnökökbe, sejkekbe vagy terroristákba futnánk...

olvass tovább

A viskó

  • 2010. március 09.

Végre magyar nyelven is megjelenik a már sokak által nagyon várt könyv,A Viskó (The Shack). Egy regény, aminek sikerével - és tartalmával -még a Forbes Magazin is foglalkozott... Nem gyakran fordul elő! (2009.június 8.)

olvass tovább

Gisele Bündchen a legkeresettebb modell

  • 2009. december 04.

Az amerikai Forbes magazin felmérése szerint Gisele Bündchen lett a világ leggazdagabb topmodellje. A magazin sajtómegjelenéseik, kampányok, valamint szakértők segítségével becsülte meg a tizenöt legjobban fizetett szupermodell keresetét.

olvass tovább