Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: így viselj fodros ruhadarabokat

Ruhák, felsők, pulcsik, szoknyák... minden elképzelhető ruhadarab fodrokban fog úszni, ami lássuk be, tökéletesen passzol a tavasz és a nyár bohókás hangulatához. Az összeállítások titka természetesen az, hogy megtaláljuk a tökéletes egyensúlyt, így a fodros felsőkhöz skinny nadrágokat vagy ceruzaszoknyákat ajánlunk, a ruhákhoz pedig minél egyszerűbb kiegészítőket.

olvass tovább

10 film, amit mindenkinek látnia kell, aki valaha is szeretett volna hercegnő lenni

Kislányként, ha nem is mind, de rengetegen arról álmodoztunk, hogy egy szép napon, amikor felnövünk, igazi hercegnőkké válhatunk, fodros ruhákkal, szőke herceggel, és gondtalan élettel. A valóságban ez a szerep ennél sokkal több nehézséget, problémát, és lemondást tartogat amellett, hogy természetesen megvannak az előnyei is. Most azokat a filmeket gyűjtöttük össze, amelyek tökéletesen bemutatják, milyen élete is van egy igazi hercegnőnek!

olvass tovább

Ha volna két életem

Ha volna két életem, a másik életem szabályos lenne. Nem lenne tele kanyarokkal, ismeretlen ösvényekkel. A másik életem a járt út lenne, melyet a járatlanért el nem hagynék soha. Szépen beleillenék a sablonba, erőszakolni sem kellene, pontosan olyan lenne a világom, amilyenről kislányok álmodnak, fodros függönyű lányszobákban. A másik életemben leírtam volna az álmaimat gyűrött, régi iskolai füzetbe, tízéves gyermeki bölcsességgel, ösztönös tudatossággal.

olvass tovább

Amy, the beautiful

  • 2014. február 05.

Az “Amy, the Beauty” projektet a magyar népviselet inspirálta, illetve ennek a témának az újragondolása, modern bundába csomagolása. A rimóci népviselet jellemzője a fodros, rakott, nagy volumenű szoknyák. Az öltözéket kiegészítik a virágos, kissé túlzó fejdíszek. Ezen kívül a szembetűnő domináns színek, kifejezetten a bordó, a fehér és a kék szín.

olvass tovább