Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: így viselj fodros ruhadarabokat

Ruhák, felsők, pulcsik, szoknyák... minden elképzelhető ruhadarab fodrokban fog úszni, ami lássuk be, tökéletesen passzol a tavasz és a nyár bohókás hangulatához. Az összeállítások titka természetesen az, hogy megtaláljuk a tökéletes egyensúlyt, így a fodros felsőkhöz skinny nadrágokat vagy ceruzaszoknyákat ajánlunk, a ruhákhoz pedig minél egyszerűbb kiegészítőket.

olvass tovább

Fények varázsa – így teszik otthonná a lakást a lámpák

  • 2019. május 11.

Lámpakészítő workshopot tartott Magyarország legnagyobb lakásfejlesztője, a Cordia, és a dizájnos faépítményeiről ismert HelloWood a Corvin Sétányon. Ennek apropójából a Cordia Property Management csapatának vezetőjével, Fodor Gabriellával összegyűjtöttünk 3+1 praktikus tippet azoknak, akik a lakásuk világítását szeretnék hangulatosabbá tenni.

olvass tovább

Milyen ruhát adjak a babára, ha esküvőre megyünk?

  • 2013. augusztus 08.

Már javában tart az esküvői szezon és sorra érkeznek az esküvői meghívások. Baba nélkül is gondolkodunk eleget – mi nők:) -, hogy mit vegyünk fel, de most már a bébi alkalomhoz illő öltöztetésén is ötletelhetünk. Bár a babák mindenben szépek, de azért az alkalmi babaruhákból is hatalmas kínálat van, viszont itt is elsődleges szempont a kényelem és a jó minőségű anyag. Ezután jöhet a csipke, a fodor vagy a nyakkendő kis zakóval, de természetesen vannak egyszerűbb és mégis csinos megoldások is.

olvass tovább

Épitészeti műremek: a ruhád

  • 2013. május 13.

A ruha, mint építészeti műremek. Tökéletesre szabott fodrok, méretezett hullámok és remek szabás. Minden perfekt módon olvad a testre. A tervezők nem fukarkodtak a precizitással.

olvass tovább

Furfangos fodrok

  • 2011. március 05.

Idén sem kell szerelmesnek lenned ahhoz, hogy tavasztól romantikus hangulatba kerülj. Ismét imába foglalhatjuk a divattervezők nevét, hiszen amikor megálmodták a szebbnél szebb ruhakölteményeket, közben gondoltak a kislányos énünkre is. 2011 tavaszán újra belefulladhatunk a fodorba!

olvass tovább