Kulcsszó keresés /


Victoria Beckham legjobb outfitjei

  • 2017. április 19.

Divattervező, négygyerekes édesanyja, focistafeleség és nem utolsósorban stílusikon. Victoria Beckham megjelenése mindig tökéletes, ahogy gyermekei és férje outfitjei is – erős a gyanúnk, hogy azok mögött is ő áll. A minap pedig betöltötte 43. életévét, így kissé megkésve, de annál boldogabb születésnapot kívánunk neki!

olvass tovább

Legyen tiéd Victoria Beckham ruhatára!

  • 2014. augusztus 12.

Itt a lehetőség, hogy részesévé válj a divatkirálynő világának, hiszen augusztus 20-tól, te is levadászhatod Victoria gardróbjának féltett kincseit. A világ leghíresebb focistafelesége jótékonysági célból eladásra bocsátja számtalan csodálatos ruháját.

olvass tovább

Anya sohasem mosolyog

  • 2013. február 11.

„Első látásra, de még később is, társalgás, kacér szóváltás közben egészen olyan volt, mint egy igazi nő. De később, mikor mintegy testével kellett hitelesíteni mindazt, amit mondott, mindenki észrevette, hogy nem igazi nő, csak afféle diétás. Ez a meglepetés többeket elriasztott’’ – írta Márai Sándor.

olvass tovább

Victoria Beckham 2012-es tervei

  • 2011. november 16.

Victoria Beckham, a Spice Girls üdvöskéjéből focistafeleséggé, stílusikonná, majd divattervezővé avanzsálódott brit üzletasszony két újdonsággal is készült a 2012-es évre.

olvass tovább