Kulcsszó keresés /


Nemcsak a pályán tűnnek ki – íme a legstílusosabb focisták

  • 2022. április 01.

A labdarúgás ma már bőven többről szól, mint a pályán történtekről. Legalább annyira fontos az is, hogy egy-egy világsztár hogyan öltözködik a pályán kívül. Milyen a stílusa, milyen ruhákat és órákat hord. Máshonnan megközelítve a kérdést: tud-e kétlábon járó hirdetőfelületként viselkedni? Most rövid képet adunk a legstílusosabb focistákról.

olvass tovább

Jason Statham legjobb filmjei

Jason Statham brit színész 1967. július 26-án látta meg a napvilágot az Egyesült Királyságbeli Shirebrookban. Profi focistának készült, öt évig játszott a brit Nyelv iskola csapatában. Próbálkozott a búvárkodással, de végül a színjátszás mellett tette le a voksát. Legelső szerepét 1998-ban kapta, Guy Ritchie – A Ravasz, az Agy, és két füstölgő puskacső, című filmben, ahol Bacon szerepét kapta meg Vinnie Jones, és Nick Moran oldalán.

olvass tovább

Zinedine Zidane 46 éves, és még mindig szexi!

A fél világ focilázban ég a világbajnokság miatt, ráadásul Zidane a mai napon ünnepli a 46. születésnapját, így arra gondoltunk, hogy összeállítunk a legendás focistáról egy galériát, mellyel bizonyítjuk, hogy amellett, hogy rendkívüli sportoló és edző, mind a mai napig elképesztően szexi pasi is!

olvass tovább

Top10: focisták, akik miatt hajlandóak vagyunk megnézni pár vb meccset

Elkezdődött a 2018-as foci világbajnokság, és nem azt mondjuk, hogy képtelenség végigülni egy meccset, vagy nem fordulhat elő, hogy néha még élvezzük is vagy izgalmasnak találjuk, azonban az tény, hogy elég lényeges motivációt jelenthet, ha jó kiállású sportolók lépnek a pályára. Éppen ezért most listáztuk a vb legszexibb futballistáit, hogy ti is tudjátok majd, melyik meccseket érdemes nézni!

olvass tovább

Sport és stílus - interjú a legendás focistával, Marco Materazzi-val

  • 2018. február 24.

Az olasz származású labdarúgó-legenda Marco Materazzi a rendkívül sikeres karrierjeiről, illetve nem éppen egyszerű természetéről ismert. Sportolói karrierje során UEFA Bajnokok Ligája győzelmet is szerzett csapatával, illetve négyszer nyerte el a Coppa Italia címet. Mindig is egy megosztó, provokatív figura volt, ám sokak szerint éppen ez vitte sikerre a tehetséges labdarúgót. A LuisaViaRoma ezúttal azonban divatról, kollaborációkról és Taboo nevű márkájáról beszélgetett Materazzi-val.

olvass tovább

Victoria Beckham legjobb outfitjei

  • 2017. április 19.

Divattervező, négygyerekes édesanyja, focistafeleség és nem utolsósorban stílusikon. Victoria Beckham megjelenése mindig tökéletes, ahogy gyermekei és férje outfitjei is – erős a gyanúnk, hogy azok mögött is ő áll. A minap pedig betöltötte 43. életévét, így kissé megkésve, de annál boldogabb születésnapot kívánunk neki!

olvass tovább

Irina Shayk új kampánya

  • 2015. február 10.

Irina Shayk, a szuperszexi orosz modell, Cristiano Ronaldo egykori kedvese, nem sokat szomorkodik szingliként. A napokban láttak napvilágot a kampányfotók, melyeken a hosszúlábú Irina egy spanyol cipőmárkát, az XTI-t népszerűsít. Nem vagyunk benne biztosak, hogy a portugál focista nem fogja a fejét, hogy mit hagy ki ezentúl.

olvass tovább

Legyen tiéd Victoria Beckham ruhatára!

  • 2014. augusztus 12.

Itt a lehetőség, hogy részesévé válj a divatkirálynő világának, hiszen augusztus 20-tól, te is levadászhatod Victoria gardróbjának féltett kincseit. A világ leghíresebb focistafelesége jótékonysági célból eladásra bocsátja számtalan csodálatos ruháját.

olvass tovább

Messi is sexy

  • 2013. június 28.

Leo Messi a Dolce&Gabbana-hoz igazolt. Az argentin játékos félmeztelenül pózol a szexis kampányfotókon. Nektek hogy tetszik a huszonöt éves focista az olasz divatcég reklámanyagában?

olvass tovább