Kulcsszó keresés /


Valaki örök

  • 2017. december 15.

Talán közhelyesnek hathat a cím, de igaz. Az alábbi cikkben bemutatásra kerül hat legendás hollywoodi filmcsillag, akiknek a neve hallatán valóban igazolást nyer, hogy az ő esetükben a tehetség, a szépség és ez elragadó személyiség valóban örök.

olvass tovább

Top10: a legszexibb szuperhősök kosztümben és civilben

Egy jó pár éve még a csapból is képregények alapján készült szuperhősös filmek folynak, ám emiatt egy pillanatig sem lehet okunk panaszra. Egyrészt azért, mert többnyire nagyon jól sikerült, izgalmas, rendkívül látványos adaptációkról van szó, másrészt pedig a legtöbb esetben sármos Hollywood-i filmcsillagok bújnak a szexi kosztümökbe. Összegyűjtöttük a 10 kedvencünket, reméljük, hogy egyetértetek velünk!

olvass tovább

10+5 ruha a SAG Awardsról

  • 2016. február 01.

A szombati Screen Actors Guild Awardson ismét eleget tettek az ünnepelt filmcsillagok a vörös szőnyeges kívánalmaknak. Bár nem mindenki. Nézzétek meg válogatásunkat, és válasszátok ki, nektek melyik belépő volt a kedvencetek!

olvass tovább

Filmcsillagok, akik ki nem állhatják egymást

  • 2015. július 20.

Még a legjobb lelkű emberek életében is akadnak unszimpatikus személyek. Jobb esetben nem kell velük túl gyakran találkoznunk, azonban vannak pechesebbek, akiknek naponta el kell viselniük egy számukra kellemetlen kollégát. Ez alól a sztárok sem kivételek, és még ha a képernyőn, vagy éppen a médiában úgy is tűnik, hogy minden a legnagyobb rendben köztük és munkatársuk között, amint elhárul róluk a reflektorfény, bizony képesek durván egymásnak esni. Összeállításunkban most néhány olyan filmcsillag párosokról olvashattok, akiknek a kameramentes szünetekben akadt pár kellemet percük egymással…

olvass tovább

Gyászol a divatvilág: elhunyt Oscar de la Renta

  • 2014. október 21.

A híres divattervező 82 éves korában szenderült örök nyugalomra hosszas, 2006 óta tartó rákbetegsége után. De la Renta nagyívű pályája alatt a filmcsillagok mellett számos first lady-t is öltöztetett, például Jackie Kennedyt, Nancy Reagant, Hillary Clintont, Laura Busht és Michelle Obamát. Klasszikus és elegáns stílusáról vált ismertté. Utódját éppen múlt héten nevezte ki divatháza élére. Mi most a kreációiból összeválogatott képgalériával búcsúzunk a mestertől.

olvass tovább

Túlértékelt filmcsillagok

  • 2014. július 10.

Hollywood csillagai között számos olyan is ragyog, akik igazán sosem tettek le semmi értékelhetőt az asztalra, mégis dollármilliókat keresnek egy-egy mozifilmjükkel. Hiába a gagyi, ZS kategóriás filmek, az Arany Málna-díjak, valamiért mégis évek óta színen vannak. Lássuk a listát!

olvass tovább

Sztárok az állatkínzás ellen

  • 2014. január 06.

A PETA (People for Ethical Treatment of Animals), az angol rövidítése az Emberek az Állatok Etikus Kezeléséért szervezetnek, hatalmas, hírességeket is mozgósító tömeget hozott létre, akik az állatkínzás ellen kampányolnak. A világ minden tájáról csatlakoztak zenészek, filmcsillagok, élsportolók és előkelőségek azt a szent ügyet szolgálva, hogy az állatkísérletek, és az állati anyagok felhasználása megszűnjön a divatiparban.

olvass tovább

Gloss d'Armani - Az ajaklakk

  • 2011. december 13.

A csodaszép, professzionális téli Armani sminkek mellé megérkezett a termékcsalád forradalmian új ajakfénye, melyet bátran hívhatunk "ajaklakknak" is, hiszen olyan magasfényű, lágy réteggel vonja be az ajkakat, melyet eddig csak filmcsillagokon láttunk.

olvass tovább