Kulcsszó keresés /


Feng Shui alapjai, a jó egészség és a szerencse számára

A keleti filozófiai hagyománya kiemelten hangsúlyozza, hogy az ember sorsa mennyire összefonódott a világegyetem többi részével. Minden hatással van ránk, ami a világegyetemben történik és ez fordítva is igaz. Mai gyakorlatában a feng shui tanácsot adhat nekünk, hogy miképpen alakítsunk ki egy olyan környezetet, amely kényelmet, támogató energiát és biztos alapot nyújt nekünk.

olvass tovább

Feng shui lakberenedezési tippek

Nyilván sokatokat érdekli a feng shui, és hogy segítségével hogyan tudnátok jobban berendezni a lakásotokat. Ezért összegyűjtöttünk pár hasznos tippet, ami a segítségetekre lehet ezzel kapcsolatban. Először is fontos tudni, hogy a feng shui akkor is hat, ha nem hiszünk benne. Segít abban, hogy kiegyensúlyozottabbak legyünk, és ezáltal sikeresebbek legyünk az élet minden területén; legyen szó munkáról, családról vagy magánéletről.

olvass tovább

Feng shui a lakásban. II. rész

  • 2011. július 13.

Az első részben a feng shui és a színek kapcsolatát, és a rend – rendetlenség ellentétét tárgyaltuk. A második részben a feng shui gyakorlati megvalósításába, működésébe nyerhetünk bepillantást.

olvass tovább

Feng shui a lakásban. I. rész

  • 2011. július 06.

A színek serkentenek és energiával töltenek fel minket. Megérzéseinkre hagyatkozva, mindig tudjuk, melyik nap, melyik szín van ránk a legjobb hatással, melyik passzol a legjobban a hangulatunkhoz. Ugyanez igaz a belső építészetre is. Hogyan teremtsünk harmóniát a lakásban?

olvass tovább

Feng Shui a fürdőszobában

  • 2011. január 14.

Minden ember természetes vágya, hogy életét harmonikussá, kiegyensúlyozottá tegye, megtalálja és fenntartsa az egyensúlyt a munka, a pihenés és a kikapcsolódás között. Annak érdekében, hogy jól teljesíthessünk az élet minden területén, fontos, hogy a kikapcsolódással és pihenéssel töltött időt harmonikus környezetben töltsük.

olvass tovább