Kulcsszó keresés /


Miért nem azzal vagy, akivel jó? Ez a szabad akaratod?

Erre a kérdésre a legegyszerűbb válasz, az az lenne, hogy azért, mert fogalmad sincs mi is az. Hogy mi a mély szeretet. Természetesen azonnal lehet vitatkozni ezzel a kijelentéssel és melléállítani azt, az illúziókat kergető kijelentést, hogy ezt mindenki tudja, és bízzunk jobban az emberekben. Ez állna is, ha pontosan ugyan azt akarnánk képviselni, ami annyira elfogadott és belénk ivódott és a többség által követett, a felszínességet, vagyis a dolgok felszínem történő megélését és elfogadását.

olvass tovább

Miért nem azzal vagy, akivel jó?

Erre a kérdésre a legegyszerűbb válasz, az az lenne, hogy azért, mert fogalmad sincs mi is az. Hogy mi a mély szeretet. Természetesen azonnal lehet vitatkozni ezzel a kijelentéssel és melléállítani azt az illúziókat kergető kijelentést, hogy ezt mindenki tudja, és bízzunk jobban az emberekben. Ez állna is, ha pontosan ugyan azt akarnánk képviselni, ami annyira elfogadott és belénk ivódott és a többség által követett, felszínesség, vagyis a dolgok felszínem történő megélése és elfogadása.

olvass tovább

Megtanultuk, Drágaságom!

  • 2014. szeptember 23.

A Drágaságom Audrey Tautou és Gad Elmaleh főszereplésével készült francia film. Tulajdonképpen a gazdag csillogásba burkolt felszínesség és az igaz szerelem végső összecsapásáról szól. Mert hogy is lehetne képes egy milliárdos férjet vadászó vamp megszeretni egy egyszerű felszolgálófiút? A filmből kiderül, de addig is: néhány párkapcsolati jó tanács, amit érdemes betartani.

olvass tovább

Szigorúan bizalmas

  • 2008. július 02.

A hazai (és persze külföldi) sztárocskák gyakori tévedése, hogy úgy gondolják könyvet tudnak írni. Hosszan tudnánk sorolni a különböző "Életem", "Reflektorfényben" és ehhez sokban hasonlító "alkotásokat", melyek koncepciótlansága, felszínessége igen hamar kiderül. 

olvass tovább