Kulcsszó keresés /


Kiosztották a divatszakma díjait

  • 2022. május 21.

Május 19-én az Akvárium Klubban több száz fő részvételével került sor a hazai Divat-Oscar átadásra. A 12.Fashion Awards Hungary-t óriási érdeklődés követte, mindenki képviselte magát, aki meghatározó a divatszakmában, de számos celebritás is tiszteletét tette az eseményen.

olvass tovább

12. Fashion Awards Hungary Év felfedezettje divatdíj pályázat

  • 2022. március 31.

Idén, május 19-én 12. alkalommal került megrendezésre a Fashion Awards Hungary - Divat Díjkiosztó Gála az Akvárium Klubban. A rendezvény célja az, hogy itthon is hagyományt teremtsen ennek az Európa- szerte már rangos díjnak, amely a divatszakmában dolgozó legtehetségesebb emberek munkáját hivatott elismerni. Idén számos újítás mellett egy új Díj kiosztására is sor kerül. A Fashion Awards Hungary TEAM ugyanis hagyományteremtő szándékkal, első alkalommal pályázatot hirdet a Fashion Awards Év Felfedezettje divatdíj elnyerésére.

olvass tovább

Interjú Tombor Sarolta sminkmesterrel

  • 2014. június 02.

Saci nem csak tehetséges sminkes és fantasztikus tanár, de kivételes ember is. Kétszer is elnyerte a Fashion Awards Hungary Év divatsminkese díját és a legnagyobb divatanyagok készítésében vett részt. Sokak örömére már évek óta tart képzéseket a Krea Művészeti Iskolában, ahol a hétvégi órákon a magas színvonalú oktatás mellett olyan programokat nyújt a tanulóknak, amelyek túlmutatnak az általános tanfolyamokon. Tapasztalatainak megosztásával és lelki tanácsaival pedig maximálisan felkészít a nagybetűs Életre. Miután meghívást kaptam az egyik csoportjának sminkvizsgájára, nem haboztam elmenni és kifaggatni kicsit a szakmáról.

olvass tovább

Az év fiatal divattervezője- pályázat

  • 2011. március 22.

2011-ben a Fashion Awards Hungary másodjára hírdet pályázatot fiatal divattervezők számára, hagyományteremtő céllal. A nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő Fashion Awards keretein belül szakmai zsűri bírálja el a pályázatokat, amellyek céljik megismertetni a fiatal tehetségeket a szakmával és természetesen a nagyközönséggel.

olvass tovább

Fashion Awards Hungary 2010

  • 2010. május 28.

Az idén hetedik alkalommal megrendezett Fashion Awards Hungary, méltó elismerése volt a hazai divatélet kiemelkedő szereplőinek. A szakmai zsűri díjazta, többek között az elmúlt év legjobbnak ítélt modelljét, divattervezőjét, fotósát is.

olvass tovább

5. IL-Makiage Fashion Awards Hungary

  • 2009. május 28.

Idén 5. alkalommal került megrendezésre a Fashion Awards Hungary - DivatDíjkiosztó Gála, mely hazánkban, 2004-ben indult útjára. Célja az volt,hogy itthon is hagyományt teremtsen ennek az Európa- szerte már rangos díjnak, amely a divatszakmában dolgozó legtehetségesebb emberek munkáját hivatott elismerni.

olvass tovább