Stílusiskola: farmer farmerrel nyáron is

Bármilyen farmer anyagból készült ruhadarabról is van szó, egészen biztosan a kedvencünk, ezért nyáron is szeretnénk mindenkit bátorítani mindenkit, hogy bátran variálja őket. Mi a farmer short és farmer ing kombinációját szeretjük a legjobban, de igazából bármilyen felállásban tökéletes végeredményt fogunk kapni. Mutatjuk a kedvenceinket!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj nyáron farmer shortokat

A farmer az abszolút kedvencük télen és nyáron is, így természetesen a farmer short az, ami a jelenlegi szezonban nem hiányozhat a ruhatárunkból. Kombinálhatjuk bő pólókkal, crop topokkal, vagy éppen kicsit elegánsabbra vehetjük a figurát, annyi egészen biztos, hogy a végeredmény kifejezetten stílusos lesz.

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj farmer shortokat

Úgy döntöttünk, hogy nem foglalkozunk a finoman szólva is szeszélyes időjárással, és sorra vesszük a kedvenc nyári ruhadarabjainkat, amelyek senki gardróbjából sem hiányozhatnak. Ezúttal a farmer short kerül a figyelem középpontjába, mutatjuk is a kedvenc összeállításainkat!

olvass tovább

Stílusiskola: őszi kedvencünk a kockás nadrág

Itt az idő, hogy elpakoljuk a szekrénybe a kedvenc farmer shortjainkat, és elkezdjük felkészíteni a gardróbunkat az őszi szezonra. A mi kedvenceink idén egészen biztosan a kockás nadrágok lesznek, amelyekkel nagyon jól mutatnak basic darabokkal, és a legegyszerűbb összeállításokat is képesek feldobni. Mutatjuk, hogy hogyan érdemes viselni!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj ősszel farmer shortot

  • 2017. október 28.

A farmer short sokunk egyik kedvenc nyári ruhadarabja, viszont ha jól kombináljuk, akkor ősszel is bátran viselhetjük ezt a ruhadarabot. Ehhez a kedvenc farmer rövidnadrágunk mellett mindössze harisnyára és csizmára vagy bakancsra van szükségünk. A megjelenésünk így igazán stílusos, és nem utolsó sorban kényelmes lesz!

olvass tovább