Miért menekülnek a férfiak, ha komolyabbra fordul?

A férfiakra a külső pozitív jegyek, a kisugárzás erőteljes hatást gyakorolnak. Felbecsülik a nőket, mint vonzó szexuális lehetőséget, és a kellemes, pozitív vizuális ingerek azonnali üzenetet küldenek a férfiagynak, amely abban a pillanatban reagál is a megfelelő hormonok kiválasztásával. A férfiak hamar fel is hevülnek a hormonoktól, amelyek felülírhatják az ésszerű gondolkodást, ugyanis ilyenkor az észnek a nadrágszíj alatti terület parancsol.

olvass tovább

Mit akarunk, mi férfiak- Tanácsok nőknek

  • 2016. április 01.

Mint tudjuk a nők a teremtés koronájának az ékkövei. Szépek, csodásak, kívánatosak, testük minden áldott porcikája tökéletes. Jó, ha sírnak, ha nevetnek, ha veszekednek, és joggal mélázhatnak el a boltban kezükben tartott babkonzervek kalóriatartalmán. Szóval ők így tökéletesek. És lássuk be, ez így is van rendjén, hiszen az optimálisan kalibrált faszik, a nőket úgy szeretik, ahogy vannak, az ördögi húzásaikkal, angyali tetteikkel. Most egy kis segítség a nőknek, hogy legyenek még tökéletesebbek, számunkra.

olvass tovább

Férfigondolatok: A válaszok, hogy miért érem be a nők szeretetével (nem kell a műanyag szerelem)

Ha hosszú ideje nem vagy kapcsolatban, elfelejted milyen is a szerelem. Vagy talán soha sem voltál még „egészséges” kapcsolatban, ezért teljesen mást gondolsz a szerelemről? Ha egyszer átverve érezted magad, akkor nem tudsz már annyira lelkesen társat választani, még ha sokan „vágynak” is rád. Sajnos, a múltad kísérteni fog, és hátassal lesz a jövődre. De talán ez nem is baj?

olvass tovább