Kulcsszó keresés /


Mindent a cél érdekében - Mindent, a Bak jegyről

Az ellentétek jegye. Minden szülött rendelkezik a boldogulás képességével, de ha ezt nem ismeri fel, ráadásul életszemlélete pesszimista, e képesség elsorvad, kihasználatlanul marad. A jegy egyes szülöttei ambiciózusok, becsvágyóak, energikusak, és sikerre visznek mindent, amit akarnak. Másfelől pedig ott vannak azok, akikben talán meg van a szándék a boldogulásra, de gátlásaik és - néha színlelt lustasággal palástolt - kishitűségük visszatartják őket.

olvass tovább

A 4 legjobb szerelmi társ a horoszkóp szerint

A horoszkóp jegyek egyes képviselői bizonyos tulajdonságaik révén előnyt élvezhetnek egy kapcsolatban. Ezek megint nagy általánosságok, kevés lehet ebből megítélni valakit, hogy mennyire ígérkezik jó társnak, de némi hasznos alapinformációt azért kaphatunk általa. Nézzük, kik azok a jegyű emberek, akikkel érdemes ismerkedni.

olvass tovább

A boldog házasság 7 titka

A boldogság szót kiejteni manapság istenkáromlás? Szomorú tendencia, de mostanság minden boldog élettel kapcsolatos kezdeményezést, kurzust, megmozdulást, írott vagy íratlan sajtót, netán könyvet szkeptikus fenntartással fogadunk. Mert biztos, hogy lesz benne egy kis ragacsos ömlengés a pozitív gondolkodásról, Pál apostoli szeretetről, feng shuiról, ezotériáról, vagy éppen az univerzum kérd és megadatik törvényeiről, melyekről mi, kétkedők, nem tudunk skrupulus nélkül nyilatkozni.

olvass tovább

Holdfázisok hatásai az életünkre

A Hold misztikus erőinek már az ősidőkben is nagy jelentőséget tulajdonítottak az emberek. A Hold 29,5 naponta megújul, változtatva alakját, mely különös hatással van testünk és lelkünkre egyaránt. Figyelembe véve a különböző Holdfázisok hatásait, és kihasználva varázslatos erejüket, életünket harmonikusabbá tehetjük.

olvass tovább

2016 – a lezárás éve?

  • 2016. január 10.

A számmisztika (numerológia) egy számomra elég kézzelfoghatatlan rendszer, de lényegét tekintve úgy lehetne összefoglalni, mint az ezotériának egy olyan részét, ami arra épül, hogy a számok nem csak mennyiséget jelölnek, de bizonyos jelentéseket is hordoznak magukban. Olyan rendszer ez, ami a számok és az élő dolgok között feltételez bizonyos kapcsolatokat. (Ebből arra következtettem, hogy okkal kaptam sokszor kettest fizikából, és a számok biztosan nem akarták, hogy fizikus legyen belőlem. Tehát akkor nem is rajtam múlt a dolog?…)

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. július 30.

  • 2014. július 30.

A mai napon használd ki a jó szerencséd és kezdj bele új dolgokba. Ma tanulás, ezotéria, test-lélek-szellem ügyek. Napi megerősítés: mindig jókor vagyok , jó helyen, szinkronban vannak a dolgaim.

olvass tovább