Kulcsszó keresés /


Te, én és az exed

Csak azért, mert az előző kapcsolatod csúfos véget ért, nem biztos, hogy velünk is ez fog történni. Kérlek, ne hasonlítgass folyton a volt barátnődhöz, mert én egy egészen más ember vagyok.

olvass tovább

4 tipp, ha újrakezdenéd

  • 2017. január 18.

Néha elgondolkozol azon, hogy talán hiba volt szakítani az exeddel. Talán rájöttél, hogy sokkal jobban kellett volna őt értékelned, és még mindig gyengéd érzelmeket táplálsz iránta? Hacsak nem követettek el valamilyen helyrehozhatatlan hibát, és mindketten hasonlóan éreztek, akkor van lehetőség az újrakezdésre. Arról azonban bizonyosodj meg, hogy egyedülálló, és nem egy harmonikus kapcsolatba, esetleg házasságba gyalogolsz bele a megújítás ötletével. Tippjeink segítségével lehet esélyed visszaszerezni a nagy Ő-t, akit korábban meggondolatlanul, vagy túl fiatalon elengedtél.

olvass tovább

Ha az exnek új nője lesz...

  • 2015. május 18.

Amikor szakítok valakivel - vagy valaki szakít velem, de az előbbi valahogy sokkal jobban hangzik - tehát, amikor szakítok valakivel, képzeletben elrepítem egy nem létező, lakatlan szigetre, ahol kedvére élvezheti a kristálytiszta tengert, szürcsölgethet kókuszlevet, és élheti felhőtlen, cölibátus életét a messzeségben. Ez egy jól kialakított, bevált módszer, nem gondolok arra, hogy mit csinál az illető, vagy, hogy épp kivel csinálja azt, így szépen lassan elhalványul a maradék érzelem is. Néha viszont az én lakatlan szigetem lakói tutajt építenek és visszamenekülnek a valóságba a közösségi média hullámain, azaz ellepik az idővonalamat a volt párom és új, szuper szerelme megörökített szuper pillanatai. Akkor már én akarok elmenekülni arra a bizonyos lakatlan szigetre.

olvass tovább

Az ex-akta

Valahol, messze a párkapcsolatok vagy az induló kapcsolatok földjén, egyszer elérkezik az idő, amikor a sok szép és jó, régi élmények megbeszélése után előbukkan az ex-akta. Intelligens felnőtt emberekként tudnunk kellene kezelni a rég múltban történteket, de valahogy, valamiért ez a témakör mindenkit kicsit érzékenyen érint.

olvass tovább