Kulcsszó keresés /


A FillMed BioNutriLift kezelés

  • 2022. március 21.

A kezelés során a Fillmed Art Fillers Fine Lines töltőanyagot együtt alkalmazzuk az NCTF®135HA polirevitalizációs készítménnyel. A Fine Lines egy keresztkötött hialuronsavat (20mg/ml) is tartalmazó töltőanyag. A keresztkötött hialuronsav volument és tömörséget ad a bőrnek, feltölti a ráncokat, megemeli a bőrt (lifting hatású) és egyenletes bőrfelszínt biztosít. Az NCTF ®135HA több, mint 50 összetevőből áll, gyakorlatilag minden benne van, amire az egészséges bőrnek szüksége van: nem keresztkötött hialuronsav, vitaminok, aminosavak, koenzimek, nukleinsavak, ásványi anyagok és antioxidánsok. Az NCTF ®135HA belülről hidratálja és tápanyagokkal tölti fel a bőrt.

olvass tovább

Arcszérum – mi a funkciója?

  • 2018. szeptember 14.

Az utóbbi időben rendkívül gyorsan terjedt a különböző „lifting” és revitalizáló arcszérumok kínálata, számos aktív, egzotikusan hangzó összetevővel együtt, melyek egyrészt trendiek, másrészt eltüntetik a ráncokat, vagy élénkítik és hidratálják az arcbőrt. A kozmetikai cégek egymást előzik meg a bejelentéseikkel, melyek szerint pont az ő aktív összetevőjük az a varázslatos anyag, amely segíti a ráncok elleni harcot. Ráadásul olyannyira, hogy az arcszérumokat már 20 éves fiatal lányoknak is ajánlják, ami abszurd, ha a szérumot a ráncok csökkentésére alkották meg.

olvass tovább

Hihetetlen, de ezek a filmek húsz évvel ezelőtt készültek

  • 2016. április 26.

1996 termékeny év volt, hisz olyan mozifilmek láttak napvilágot az álomgyárban, amelyekre még ma is nagyon szívesen emlékezünk. Pontosan húsz év telt el ezeknek a filmeknek a megjelenése óta, és most leporoljuk őket, és ha már úgy is ilyen borongós az idő, meg is nézhetjük a régi kedvenceinket. Ti melyiket szerettétek a legjobban?

olvass tovább

Revital egyedi kombináció szemkörnyék fiatalításra

  • 2015. szeptember 05.

„A szem a lélek tükre!” Ez az örök érvényű mondás összefoglalja, hogy mennyire meghatározó jelentőséggel bír a szemünk és a szemkörnyék bőrének állapota. Szemünk nemcsak az egyik legfontosabb érzékszervünk, melyen keresztül a világot érzékeljük, hanem ezen keresztül mi is információval szolgálunk környezetünk felé. A 20-as, 30-as éveinktől nagy figyelmet kell fordítanunk a fiatalos állapot megőrzésére, hiszen a kor előrehaladtával az öregedési folyamatok első jeleit itt észlelhetjük, ráadásul az átalakulási folyamatok több szinten is zajlanak.

olvass tovább

Ultrashape Extra Karcsúsító Program a Fehérhajó Revital Centerben

  • 2015. június 19.

Első lépésben az Ön kezelését orvosi konzultáció előzi meg, melynek keretében megismerheti az ultrahangos zsíroldás módszerét és választ kap minden felmerülő kérdésre, illetve szakmai szempontból összeállítjuk az Ön problémájára legideálisabb kezelési tervet, több módszer együttes alkalmazásával.

olvass tovább

Exkluzív arcfiatalítás

  • 2015. február 23.

A Fehérhajó Revital Center egyedi, exkluzív kezelési csomagot fejlesztett ki a látványos és gyors arcfiatalító hatás érdekében. A Revital Plusz csomaggal nemcsak a bőrfeszesség, bőrtömörség – ezáltal az arc kontúrjának látványos javulását tudjuk elérni, hanem szükség esetén a tág pórusok nagyságának csökkentését, akár aknés hegek javulását is. A kezelés hatékonysága mellett az eljárás nagy előnye, hogy minimális fájdalommal számolhatunk, és a kezelés felgyógyulási idővel nem jár.

olvass tovább

Álomalak három hét alatt

  • 2014. október 01.

A belvárosi Fehérhajó Revital Orvosi és Esztétikai Center speciális programjával nyújt segítséget azon vendégeinek, akik már számos sikertelen próbálkozáson vannak túl, hogy megszabaduljanak zsírpárnáiktól. Mindannyian rendelkezünk olyan kényes területekkel, ahol már sem a diéta, sem a sport nem elegendő, ezért szükségét érezzük valamilyen külső segítségnek. A Fehérhajó Revital Center épp az ilyen esetekre alkotta meg komplex programját, amely sebészeti beavatkozás nélkül képes véglegesen megszabadítani vendégeit a kellemetlen zsírpárnáktól. Ismerjétek meg a hazánkban egyedülálló Extra Karcsúsító Csomag tartalmát, amelynek sikerességét az énekesnő Judy, és Lakatos Márk látványos átalakulása is igazolja.

olvass tovább

Rabolt kincsekkel ékesítette magát Evita?

  • 2011. szeptember 08.

Egy brazil újságíró - történész páros szerint Eva Peron, vagyis Evita még sem volt olyan tiszta és makulátlan személyiség, mint amilyennek a média, az utókor, no és persze az mainstream filmművészet beállítani igyekszik. Vele, és még sok más tévhittel, vagy annak tartott ténnyel foglalkozik könyvük.

olvass tovább