Kulcsszó keresés /


Dub FX is ritmust lép az idei EFOTT-on

  • 2018. április 10.

Az ausztrál utcazenész már szinte hazajár Magyarországra, de rajongói el is várják ezt tőle. A folyamatosan új és így megunhatatlan zenét komponáló Dub FX 2018. július 10-16. között az EFOTT-on lép majd újra színpadra olyan világhírű fellépők mellett, mint John Newman, Jessie J, Lost Frequencies és a Volbeat. A páratlan nemzetközi felhozatal mellett természetesen a hazai kedvencekről sem feledkeznek meg a szervezők – sőt az idén a vártnál hamarabb közzétették a fellépők névsorát.

olvass tovább

Nem bírta visszafogni magát az EFOTT-ra látogató Volbeat

  • 2018. március 02.

A már több mint 17 évet megélt dán rockegyüttes négy év után visszatér hazánkba: 2018. július 10-16. között az EFOTT-on John Newman és Jessie J mellett ők is headlinerként szerepelnek a fellépők sorában. Idén a Velencei-tó partjára egy visszatérő, tematikus nappal készülnek a szervezők - a színpadok utolsó akkordjai talán ekkor lesznek a legdübörgőbbek, hiszen a zárónap a rock, a metal és a punk jegyében telik majd.

olvass tovább

Világsztár popdíva érkezik az EFOTT-ra: Jessie J végre Magyarországon is fellép

  • 2018. február 09.

Az EFOTT szervezői az ELTE segítségével, megannyi programkínálattal és fellépőhozatallal javában készülnek már az idei fesztiválra, John Newman szuperhíre után pedig egy újabb ütős bejelentéssel rukkoltak elő: a Velencei-tó partjára érkezik napjaink egyik világkedvence, Jessie J. A Grammy-re is jelölt díva Európában már sokszor, de hazánkban még sosem lépett nagyközönség elé. A napokban azonban aláírta: 2018. július 10-16. között, a Velence-Sukoró térségében megrendezett EFOTT-on már biztosan ott lesz a nagyszínpadon!

olvass tovább

Messiék legyőzték Robbenéket

  • 2014. július 10.

Egy lagymatag, unalomba forduló mérkőzésen 120 percnyi gól nélküli döntetlen után, Argentína tizenegyesekkel jutott a döntőbe, a brazíliai labdarúgó-világbajnokságon.

olvass tovább

Svájc nem adta könnyen a bőrét

  • 2014. július 01.

A brazíliai labdarúgó-világbajnokságon a hosszabbítás utolsó percében sikerült csak győznie az argentin válogatottnak Svájc ellen. Messiék így bejutott a negyeddöntőbe.

olvass tovább

Káprázatos pasztellakkok kincsestára

  • 2013. április 03.

Idén is van új a nap alatt, mármint volna, ha lenne nap, de aggodalomra semmi ok, előbb utóbb az idei jóidő is beköszönt. S amíg a hőmérő higanyszála nem éri el az ilyenkor megszokottat, addig varázsoljunk bátran nyarat magunk köré, legalábbis ami a körömlakkunkat illeti. A pasztell az új divat.

olvass tovább