Kulcsszó keresés /


Pénzért lelket venni?

Azt gondolom, hogy nem árulok el nagy titkot azzal, ha azt mondom, hogy igenis lehet barátságot, szerelmet, lelket és testet venni. Ez a legnagyobb hibája ennek a csúnyán átalakult pénzorientált világnak.

olvass tovább

Székesfehérvár az okosvárossá válás küszöbén

  • 2018. december 11.

A Vodafone Magyarországgal kötött megállapodásnak köszönhetően Fejér megye székhelye lehetővé tette a városlakók számára az okos parkolás lehetőségét. A szolgáltató rendszerének köszönhetően Székesfehérváron mintegy száz parkolóhely foglaltsági állapotát követhetik nyomon a lakosok a mobiljuk segítségével. A legmodernebb technológiákat bemutató sajtótájékoztatón a résztvevők láthatták a századik NB-IoT megoldással működő parkolószenzor telepítését is.

olvass tovább

Legyél te az Egyetlen!

Gyönyörű vagy. A férfi csillogó szemekkel, legszebb mosolyával engem néz, engem becéz. A fura érzés érthetetlenül megint előtör, lassan állandósul a lelki diszkomfort, érzékeny kis lélek szenzoraimmal pontosan érzem, ugyanilyen sóvár, vágyakozó szemmel tekintene egy szelet bélszínre vagy egy finom édességre. Kulturális, kulináris, esztétikus, erotikus élmény vagyok, egy beszélni, járni, dögösen kinézni, kedvesen mosolyogni, szellemesen érvelni tudó használati tárgy.

olvass tovább

Nézd meg itt a teljes Kenzo x H&M kollekciót!

November 3-án debütál világszerte az összes létező H&M üzletben a Kenzo által tervezett kollekció, amit legalább annyira vár mindenki, mint a tavalyi Balmain kollaborációjukat. Na jó, nem annyira. De azért érdemes szemügyre venni ezeket a darabokat is. Az árak nem kevésbé lesznek borsosak, mint egy évvel ezelőtt. Hogy ugyanannyira fogják-e szeretni őket, az majd kiderül.

olvass tovább

58 érv - miért térhet vissza Galliano?

  • 2014. október 13.

"Alig várom visszatérését , hogy újra olyan divatálmokat hozzon létre, amilyeneket csak ő képes, és kívánom, hogy leljen itt új otthonra" - ezekkel a szavakkal köszöntötte Renzo Rosso, a Margiela házat felügyelő OTB csoport elnöke John Galliano-t egy sajtóközleményben. Az tény, hogy divattervezők közül a legzseniálisabb tehetség, az is tény, hogy megfizetett busásan a tettéért, mi pedig kiválogattuk nektek 58 ruhakölteményt, amely a mester kezei közül kelt életre. Nézzétek meg galériánkat!

olvass tovább

Ősszel is menő a tigrisfej szimbólum

  • 2014. június 23.

Imádjuk a strandruhát, kiegészítőként pedig a szalmakalapot. A jelenlegi kánikulában egy cseppet sem vágyunk szőrmés mellényre, meleg kabátra, de mint ahogy az a felnőtt divatban is lenni szokott, a gyerekeknél is jóval előbb bemutatják a dizájnerek a következő szezonra készített kollekciójukat. És valljuk be, nyár ide vagy oda, azért a mi fantáziánkat is érdekli, hogy vajon mik lesznek az új évszak trendjei. A többi neves divatmárkával együtt a Kenzo is kicsiripelte a nagyvilágnak őszi/téli gyermekruha kollekciójának néhány ütős darabját.

olvass tovább

Motor órába öntve!

  • 2014. február 26.

A MotoGp egyik vezető csapata, a Yamaha Factory Racing és a holland óragyártó, a TW STEEL együttműködéséből született meg a YZR-M1 kódjelű motor óra verziója, melyet a világbajnok duó Valentino Rossi és Jorge Lorenzo fémjelez.

olvass tovább

Új tervezővel és új kollekcióval indítja az évet a Benzol

  • 2014. február 06.

Régi, talált anyagokat újraértelmezni, új kontextusba helyezni, ez az, ami inspirálóan hatott rám, amikor megismertem a Benzolt - mondja Klimó Péter jelmez- és díszlettervező, aki januártól tervezőként, szakmai partnerként van jelen az újrahasznosított férfi táskákat kínáló márkánál. A készülő új kollekció tervezését kezdettől ő irányítja. A februárra elkészülő új sorozat élénk színeivel és erőteljes, karakteres formáival tűnik majd ki.

olvass tovább