Kulcsszó keresés /


14 érdekesség Richard Burtonről

  • 2018. november 10.

93 éve született Richard Burton, Hollywood halhatatlan színészlegendája, aki legalább úgy falta a nőket, akárcsak nagy szerelme, Elizabeth Taylor a férfiakat. Íme, néhány érdekesség a hajdani filmcsillagról.

olvass tovább

Miért lett ikon Elizabeth Taylor?

  • 2016. július 18.

Egy rendkívül fiatal, de ígéretes gyereksztárból lett világhírű filmcsillag. Sőt, Elizabeth Taylor talán a legnagyobb színésznő, akit Hollywood valaha látott. Gyönyörű, tehetséges és elragadó volt. Valódi ikon, az élet minden területén.

olvass tovább

Kalapács alá kerülnek Liz Taylor kincsei

  • 2011. március 31.

Elizabeth Taylort évtizedeken át kísérte leghíresebb szerepe, Kleopátra egyiptomi királynőé, aki még azt is megengedhette magának, hogy szamártejben fürödjön: hírek szerint a közelmúltban elhunyt hollywoodi csillag sem szűkölködött, egymilliárd dolláros vagyont hagyott hátra.

olvass tovább

Meghalt Liz Taylor

  • 2011. március 23.

79 éves korában, vélhetően szívelégtelenségben elhunyt Elizabeth Taylor, kétszeres Oscar-díjas angol-amerikai színésznő. Taylor két hónappal ezelőtt szívproblémái miatt vonult be a Los Angeles-i Cedars-Sinai kórházba, ahol nem sokkal ezelőtt meghalt.

olvass tovább

BAFTA díjas lett Christopher Lee

  • 2011. február 09.

Életműdíjjal tünteti ki Christopher Lee brit színészt, számos horrorklasszikus, köztük a Drakula főszereplőjét a Brit Film- és Televíziós Akadémia (BAFTA) vasárnapi díjátadó ceremóniáján. A BAFTA örökös tagsággal járó életműdíját korábban a filmművészet olyan kiemelkedő alakjai kapták meg, mint Alfred Hitchcock, Charlie Chaplin, Steven Spielberg vagy Elizabeth Taylor.

olvass tovább