Kulcsszó keresés /


70 haute couture darab a tavaszi divathétről - 2. rész

  • 2016. január 28.

Január 24-én elkezdődtek Párizsban a legkülönlegesebb és a legdrágább ruhákat felvonultató divatbemutatók. A couture weeken a magas szabászat remekeit mutatják be a legjobb tervezők évente kétszer. A 2016-os tavasz/nyári kollekciókból válogattuk ki a legszebbeket. Margiela, Armani, Elie Saab és a többiek. Vigyázat! Szubjektív lista!

olvass tovább

Párizsból szeretettel - Jelentés a divathétről

  • 2015. október 09.

Nem állítjuk, hogy ezek közül minden tetszik. Sőt! Azt sem mondjuk, hogy bármelyiket felvennénk, csak azért, mert egy híres brand nevét viseli. Viszont ezek lesznek jövőre, tehát ez egy amolyan jelentés, vagy előrejelzés. Az viszont egész biztos, hogy mindenki talál majd benne magának kedvére valót.

olvass tovább

Csodálatos tündérmenyország

  • 2015. február 02.

Elie Saab évről évre a tündérek világába kalauzol el bennünket csodálatra méltó ruhakölteményeivel. Rá lehet persze nyomni azt a bélyeget, hogy nem képes megújulni, vagy kilépni a kényelmes biztonsági keretből, de a kollekciói egész egyszerűen tetszenek. Mindig. Kivétel nélkül. Az összes darabot a fotóra kattintva megtekinthetitek!

olvass tovább

Illatmustra

  • 2013. augusztus 24.

Hogyan tegyed a saját világodat szebbé? Válassz olyan illatot ami drapériaként vonja körbe a testedet. Parfümöd kiválasztásához nem elég a jó orr, szív is kell!

olvass tovább

Dübörög a Couture Week Vol.2.

  • 2013. július 11.

Az őszi szezon haute couture kollekcióinak bemutatója múlt héten lezajlott. Mi tartoztunk még nektek a kedvenc darabjainkkal. Az élménybeszámoló hamarosan a magazinunk hasábjain. Most Armani Privé, Gaultier, Elie Saab és Ulyana Sergeenko következik.

olvass tovább

Oscar 2012: A vörös szőnyeg ruhái

  • 2012. február 27.

A 84. Oscar-díj átadó leggyönyörűbb, legötletesebb,legelegánsabb vörös szőnyeges ruháit szedtük egy csokorba. Louis Vuitton, Elie Saab, Marchesa, Tom Ford - a legfelkapottabb tervezők ruhái színesítették a felhozatalt.

olvass tovább

Elie Saab 2010 őszi kollekció

  • 2010. július 14.

A 46 éves, libanoni származású Elie Saab őszi kollekciója - mit mondhatnánk mást - gyászosra sikeredett. Gúnyosan csak temetői divatnak is hívhatnánk, persze ennél jóval többről van szó. A fekete az eddigieknél is jobban hódít, ez látszik Saabnál is, aki belehelyezte magát a trendbe, mégis sikerült a saját védjegyét is beleépíteni.

olvass tovább