Kulcsszó keresés /


A legegészségesebb pizzatészta variációk, őszi estékre

Nem ismerek olyan embert, aki ne imádná az olaszok nemzeti eledelét, a pizzát. Valaki vékony tésztával szereti, mások vastagabbal; a végtelen feltét közül pedig mindenki saját ízlése szerint válogathat. Bár ne lenne tiltólistás a diétázók számára! Megtaláltuk a 4 legegészségesebb szénhidrátcsökkentett és szupergyors pizzatészta variációt végszükség esetére, hogy ősszel is lelkiismeret-furdalás nélkül fogyaszthasd kedvencedet. Ha először furcsának is tűnnek, hidd el, a cél érdekében hamar elfogadod majd a különbséget.

olvass tovább

Gluténmentes ünnepi sütemények

  • 2014. december 20.

A gesztenyeliszt Olaszországból került hozzánk, a mai Toszkána környékén használták először a középkorban. Kezdetben a szegények eledele volt, ám a későbbiekben egyre népszerűbbé vált különleges íze miatt. Napjainkban elsősorban azért kedvelt, mert gluténmentes, így lisztérzékeny diétában is alkalmazható

olvass tovább

New York sajttorta citrusokkal

  • 2013. május 27.

Kedvencem a sajttorta, mert nagyon egyszerű elkészíteni és százféleképpen variálható. Mehet bele krémsajt, joghurt, tejföl, túró. Imádom. Ez a verzió a sajttorták királya. Egy jó málnaöntettel, vagy házi baracklekvárral, eperrel egészen királyi eledel. Omlós, könnyű szétolvad a szájban.

olvass tovább

A jövő ehetetlen eledelei

  • 2013. április 02.

Ha ilyen ütemben nő tovább bolygónk népessége, akkor 2100-ra eléri a tízmilliárdot, és ezt az irdatlan embertömeget - csúnyán fogalmazva - valamivel etetni kell.

olvass tovább