Kulcsszó keresés /


Az egyke gyerekek személyisége

Az egyke gyerekekről gyakran állítják, hogy sokkal önzőbb emberek, pedig ez egy buta és sok esetben téves általánosítás. Azok az emberek, akiknek nem volt testvérük, sokszor nagyon erős, határozott tulajdonságokkal rendelkeznek. Nézőpont kérdése, hogy ezeket jónak vagy rossznak ítéljük meg. Lássuk mik ezek!

olvass tovább

Több mint autó – BMW M340i xDrive

Autósújságírónak lenni rengeteg előnnyel és néhány hátránnyal is jár. A hátrányok közül talán a legzavaróbb, hogy egyre kevesebb autó dobogtatja meg a szívemet. Ez most kicsit furán hangozhat, és nem is arról van szó, hogy ne szeretnék bármilyen négykerekűt, sőt szinte mindet imádom. De az M340i azon kevesek közé tartozik, amelynek minden percét visszavágyom.

olvass tovább

A celebvilág legdrágább testrészei

  • 2015. június 22.

Karcsú végtagok, egyedi hang, vagy éppen formás fenék: a legtöbb hírességnek megvan a maga védjegye. Sőt, sokszor nemcsak védjegyként, hanem elsődleges munkaeszközként is szolgálhatnak bizonyos testrészek, így nem csoda, ha a sztárok előszeretettel kötnek biztosítást saját testükre. Lássuk, melyek a celebvilág legdrágább testrész biztosításai!

olvass tovább

Rálépett a gázra a komáromi Amerikai Autós Találkozó!

  • 2014. augusztus 09.

Szokták mondani, hogy az amerikai autósok is egy nagy család - amennyiben ez így van, péntekre egy méretes családi összejövetel alakult ki a Monostori erődben, ahol idén is rendezik a fesztivált. A bemelegítő nap után ma folytatódott a helyszín feltöltése, érkeznek a négykerekűek, kétkerekűek és persze az amerikai autózás szerelmesei.

olvass tovább

Az Uno

  • 2008. július 16.

Egy egyszerű halandó - értsd: nem cirkuszi mutatványos - számára már az egykerekű bicikli léte önmagában is szédülésre adhat okot, de vannak olyan emberek is, akiknek még a két kerék is sok. És most nem az agyukra gondoltunk...

olvass tovább

Utóvédharc

  • 2007. október 17.

Annak idején még pusztán praktikus szempontból kerülnek a farmerek farzsebeire azok a jellegzetes öltések, amelyek ma már márkajegyként funkcionálnak...

olvass tovább