Kulcsszó keresés /


Részeg modellekkel sokkol a magazin

  • 2014. november 06.

Megszokhattuk, hogy a divatvilágban olykor elgurulna a gyógyszer. Igaz, muszáj időről időre felkavarni az állóvizet. A tervezők, fotósok, stylistok elmebeteg ötleteikkel a figyelemfelkeltésre, sőt, olykor egyenesen a polgárpukkasztásra törekszenek. És sikerrel járnak.

olvass tovább

Üvegház hatás

  • 2013. október 12.

A Jalouse magazin természetbarát editorial-lal készült októberre Anna Cleveland-del a főszerepben. Belépés az üvegházba, jelszó: MiuMiu.

olvass tovább

Sexy Rock&Roll

  • 2013. szeptember 25.

Yasmin le Bon a spanyol Elle októberi divatanyagában próbálja meg átadni a glamrock életérzést. Úgy hisszük, mindez sikerül neki. A jelszó: Rock&Roll can never die!

olvass tovább

Coco Rocha, Madame Figaro

  • 2013. szeptember 09.

A Madame Figaro szeptemberi kiadványában megcsodálhatjuk az igazi klasszikus szépséget, Coco Rocha tolmácsolásában. Nektek is tetszik ez az editorial? Nekünk nagy kedvencünk.

olvass tovább

Különleges látásmód

  • 2013. augusztus 20.

Saskia de Brauw a Wallpaper's szeptemberi kiadványában. Akrisban és Calvin Kleinban. Az editorial címe: White Queen. A látásmód pedig különleges. Neked tetszik?

olvass tovább

Rosie és a tükröm-tükröm

  • 2013. augusztus 16.

Rosie Huntington-Whiteley a Numero őszi anyagában pózol olyan neves divatházak kollekcióiban, mint a Dior, a Balmain vagy a Burberry. Miss Whiteley elvarázsoló a tükrös kastélyban. Vajon ő maga is elcsábul a gyönyörű darabok láttán?

olvass tovább

Marilyn élt, él és élni fog

  • 2013. augusztus 08.

Monroe idolja olybá tűnik kimeríthetetlen. Míg Elvis Presleyt gagyiszámba menően utánozzák, addig Marilyn alakja újra és újra feltűnik a divatvilágban, és még mindig nem ciki kategória a nevével eladott termék, vagy fotósorozat, legyen az tulajdonképpen bármi. Mint például a következő editorial.

olvass tovább

Mihalik Enikő allűrje

  • 2013. augusztus 01.

Kedves kis büszkeségünk az orosz Allure beauty anyagában szerepel. Enikő még mindig tudja, mitől döglik a légy. Az már mellékes, hogy a fotózás koncepciója ugyanaz, mint egy 1965-ben készült Harper's Bazaar divatanyagban.

olvass tovább