Kulcsszó keresés /


Eckhart Tolle válaszai a létezés értelméről

Eckhart Tolle spirituális tanító, A most hatalma és az Új Föld című bestsellerek szerzője. Jelen korunk egyik legtisztább, legtudatosabb embere, aki már több millió embert ébresztett fel gondolatainak rémálmaiból. A Most hatalma című könyvében, többek között arról beszél, hogy mi okozza az életünkben a legtöbb szenvedést és hogyan vethetünk ennek véget.

olvass tovább

Szútra idézetek

A szútra a hinduizmusban és a buddhizmusban manuálé vagy egyéb szöveges formátumú aforizma vagy aforizma-gyűjtemény, melyek minimális fogalmi magyarázattal mutatnak rá az igazságra. Szépsége és az előnye a tömörségben van. A gondolkodó elmét csak a minimálisan szükséges mértékben vonja be a folyamatba. Amit nem mond el - amire csupán rámutat - az jelentősebb annál, mint amit elmond. Következzen 15 szútra idézet Eckhart Tolle - Új Föld című könyvéből, ami békét teremt az elmédben.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - június 24.

  • 2012. június 24.

Ha épp nincs kedvem olvasni, buszon, autóban stb. agykontrollos cd-t (101 pozitív gondolat) vagy Eckhart Tolle – Most hatalma c. hangoskönyvét hallgatom. Jó kedvem még tovább fokozódik tőlük és millió új ötletem támad hallgatásuk közben. Mindenkinek ajánlom!

olvass tovább