Kulcsszó keresés /


A vicces modell New Yorkban

  • 2013. július 11.

Cara Delevingne-t a DKNY őszi kampányához fotózták, hol máshol, mint New York utcáin. A gumiarcú vicces manökenlány jelenleg az egyik legfoglalkoztatottabb személyiség a modellek táborában. Talán azért, mert tényleg annyira vicces? :)

olvass tovább

Eszeveszett színbirodalom

  • 2013. április 05.

A merésznél is merészebb színeket vonultatott fel a tavaszi sminktrendek előhírnöke, a tavaly szeptemberben megrendezett, őszi divathét. A képzeletbeli festő nem sajnálta a palettára kinyomott tónusokba jó alaposan belemártani a varázsecsetet. Hogy kedvünkre valóak-e, azt mindenki döntse el maga! Az biztos, hogy színterápiának nem utolsó!

olvass tovább

Mit rejtenek a DKNY újdonságok?

  • 2012. január 15.

A DKNY honlapján már csemegézhetünk az új kollekcióból. Donna Karan persze nem hazudtolta meg önmagát, így az elegáns ruhák mellett igazán fiatalos, lezser stílusúakat is találni. A divatház kollekciója egyébként az sugallja, hogy szerintük az idén a kék-piros szín kombinációjával leszünk igazán lezserek. Ezt bizonyítja, hogy egyébként ezt színkombinációt nem csak a DKNY ruhákon, de a bizony cipőkön is látni.

olvass tovább

Delicious Shine

  • 2007. szeptember 05.

A DKNY számtalan módját ismeri annak, hogyan lehet elragadó, most pedig egy olyan kollekciót kínál, melytől egyenesen ragyoghat.

olvass tovább