Kulcsszó keresés /


Top10: dizájner darabok, melyeket érdemes beszerezned a Black Friday alkalmával

  • 2018. november 23.

A Black Friday jó apropója lehet a gardróbunk felfrissítésének, hiszen a karácsonyi vásárlási időszak kezdetét jelző napon számos terméket szerezhetünk be igazán kedvezményes áron. Nem lesz ez másként a LuisaViaRoma oldalán sem, ahol a legjobb tervezői darabokat szerezhetjük be szuper áron, akár a szeretteinket, akár saját magunkat szeretnénk meglepni.

olvass tovább

A bőröd megérdemli a luxust! - Elindult a LuisaViaRoma beauty oldala

  • 2018. július 06.

Azt rég tudjuk, hogy megéri dizájner darabokba és kiegészítőkbe invesztálni, hiszen hosszú időn keresztül megtartják az értéküket, ráadásul viselni is kifejezetten felemelő élmény őket. Azt azonban hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy amibe igazán megéri pénzt fektetni, az a megjelenésünk, a testünk. Nem feltétlenül jelent ez szépészeti beavatkozásokat, mindössze azt, hogy érdemes prémium kategóriás, minőségi termékeket használnunk a szépségápolási rutinunk során.

olvass tovább

5 időtálló dizájner darab, amire megéri gyűjteni

  • 2017. augusztus 31.

A ruhák azok, amelyekből valamiért sohasem elég, hiába folynak ki a szekrényünkből. Minden szezonban próbáljuk a legtrendibb, aktuális darabokat felkutatni, hogy tündökölhessünk a mindennapokban, mindezt úgy, hogy a pénztárcánk se ürüljön ki idő előtt. Azonban nem árt időnként tudatos döntéseket hozni, és időtálló darabokat vásárolni. Olyan kiegészítőket, amelyek bár nagyobb pénzbefektetéssel járnak, mégis hosszú éveken (évtizedeken) keresztül hű társaink lehetnek.

olvass tovább

10 alkalom, amikor North West stílusosabb volt bárkinél

  • 2016. március 25.

Még nem töltötte be a harmadik életévét, de a ruhatára már most többet ér, mint az éves keresetünk. A legmenőbb dizájner darabokban parádézik, és a Balmain ház külön méretben tervezett neki mini kollekciót. Kitalálod ki az? Naná, hogy Kim Kardashian kislánya!

olvass tovább