Kulcsszó keresés /


10 érdekesség a világ legismertebb tervezőiről

  • 2017. szeptember 04.

Dolce, Gucci, Loui’ V, avagy designer márkák és tervezők, akiknek nevét nap mint nap halljuk, látjuk a márkajelzéseket, amik az évek során komoly státuszszimbólumokká váltak. De kik állnak mindezen divatbirodalmak mögött, kik vezetik a divatházakat, tervezik a kollekciókat, vagyis kik irányítják a szálakat? Többnyire zsenikről és művészekről van szó, életük sokszor azonban legalább annyira hangos a botrányoktól, mint a rocksztároké.

olvass tovább

Így öltözz fel, ha meghívnak a Cannes-i Filmfesztiválra!

  • 2015. május 18.

Nem, nem hisszük el. Ez nem is lehet igaz. Tényleg van olyan rendezvény, amire a sztárok - szinte egytől egyig!!! - stílusosan öltöznek fel és nem ribijelmezt húznak? A Cannes-i Filmfesztivál pedig pont ilyen. Erről beszél az összes magazin minden fontos és véresen komoly ruhalistája. Így kell felöltözni kedves celebek - khm Kim Kardashian és a többiek - legközelebb!

olvass tovább

Gyászol a divatvilág: elhunyt Oscar de la Renta

  • 2014. október 21.

A híres divattervező 82 éves korában szenderült örök nyugalomra hosszas, 2006 óta tartó rákbetegsége után. De la Renta nagyívű pályája alatt a filmcsillagok mellett számos first lady-t is öltöztetett, például Jackie Kennedyt, Nancy Reagant, Hillary Clintont, Laura Busht és Michelle Obamát. Klasszikus és elegáns stílusáról vált ismertté. Utódját éppen múlt héten nevezte ki divatháza élére. Mi most a kreációiból összeválogatott képgalériával búcsúzunk a mestertől.

olvass tovább

Nincs többé kényelmetlen érzés

  • 2014. szeptember 17.

Bevág, szúr, kényelmetlen, kipirosodást okoz a melltartód merevítője? Vess véget ennek a kellemetlen érzésnek! Próbáld fel a Triumph új „mágikus körmerevítős” modelljeinek egyikét és érezd a varázslatot!

olvass tovább

Hírességek a divatvilágban

  • 2014. szeptember 09.

Volt idő mikor a hírességek, színészek, nemes emberek diktálták és határozták meg a divatot. Aztán jött a nagy fordulat és megalapultak a nagy divatházak, ezzel egyeduralkodóvá válva a piacon. Manapság viszont egyre többen kezdték el fizetéskiegészítésként beleásni magukat a tervezés bugyraiba. Egy jó ötlet, némi PR szakértelem és egy tehetséges háttércsapat segítségével már mehetünk is beregisztrálni a cégnevet, hiszen a ”név” elad mindent. Vagy még sem? Nézzük meg kinek, hogy sikerült érvényesülnie a divat világában.

olvass tovább

Színészóriások fiai a kifutón

  • 2014. július 20.

Legendás színészek sarjai igen könnyű helyzetben vannak, pláne ha öröklik a sármos papa markáns arcvonásait is. Három világhírű színész helyes fiait gyűjtöttük nektek össze a kifutóról és a reklámkampányokból. A fotóra kattintva megtudhatjátok, kiket rejtenek a képek!

olvass tovább

Bündchen Louis Vuittonban lépett a pályára

  • 2014. július 16.

A Louis Vuitton büszke rá, hogy másodszor is részt vett a FIFA Labdarúgó Világbajnokságon. Először 2010-ben lépett pályára Dél-Afrikában az a Louis Vuitton utazóláda, melyet egyedileg, a labdarúgás legnagyobb díjának számító FIFA Világbajnoki Kupa tárolására készítettek. 2014. július 13-án, a Kupa utolsó napján újra színre lépett a Rio de Janerói Maracana stadionban, Gisele Bündchen divatikon társaságában.

olvass tovább

Versace tojás és Gucci savanyúság

  • 2014. április 27.

Peddy Mergui megálmodta, hogyan is festenének a hűtőnkből minden nap előkerülő élelmiszerek luxusdesignba csomagolva. A luxusdesign ezúttal pedig nem mást jelent, mint azt, hogy a nagy divatházak stílusjegyeit tervezte rá a termékek csomagolásaira. Így született meg többek között a Versace tojás, a Tiffany joghurt és a Gucci savanyúság. Ti megvennétek?

olvass tovább

Előrejelzés: fesztiváltrend

  • 2014. április 25.

A kaliforniai Coachellát akár az idei fesztiváltrendek beharangozójának is tekinthetjük. A vitathatatlanul erős fellépőgárda mellett a két hétvégén át tartó rendezvény illusztris vendéglistájáról is híres: a celebvilág apraja-nagyja tiszteletét teszi, színészek, zenészek, modellek, reality-sztárok vonulnak ki, hogy kiengedjék a fáradt gőzt, mindezt a kamerák kereszttüzében, büszkén megmutatva laza, felszabadult oldalukat.

olvass tovább