Kulcsszó keresés /


A Studio 54 krónikái

  • 2013. május 03.

Carolina Herrera, Diane von Furstenberg, Jean Paul Gaultier kalapács alá kerül. Vagyis az Andy Warhol szemüvegén keresztül kreált portréik, amelyek a legendás diszkókorszak legfényesebb helyszínén, a Studio 54-ben készültek.

olvass tovább

Shine bright like a diamond

  • 2013. április 26.

Ragyogj, mint a gyémánt! Ölts magadra idén nyáron fényes anyagokat és tündöklőbb leszel, mint a tündérkirálylány a hetedhét határra szóló lakodalmán.

olvass tovább

A hercegné legújabb kalandjai

  • 2013. február 13.

Szeretjük Diane Von Furstenberget, mert egyszerű mégis nagyszerű, hordható és roppant mód nőies. Legújabb kollekciója elsöprő sikert aratott a new york-i divathéten, és sikert arat most nálunk is.

olvass tovább

Édes kis szentségtörés

  • 2012. április 18.

Micsoda égbekiáltó ünneprontás a jóidő küszöbén őszi göncökről beszélni, de a New York-i divathéten bemutatott Diane von Furstenberg kollekció még a tavasz kápolnájában is megér egy misét.

olvass tovább

New York Fashion Week: hétvégi összefoglaló

  • 2010. szeptember 13.

Belelendült a New York-i divathét, így a hétvégén már tucatnyi olyan kollekció napvilágot látott, mely itt, Közép-Európában is említésre érdemes. Olyan tervezők és házak bemutatóit tartották meg, mint a Tommy Hilfiger, Victoria Beckham, Donna Karan, Diane Von Furstenberg, Alexander Wang és még folytathatnánk. Hétvégi szemezgetéseink következnek.

olvass tovább