Kulcsszó keresés /


Magyar designerek mutatkoznak be a milánói Design Héten

  • 2019. április 06.

A design szakma egyik legjelentősebb eseményén, a milánói Design Héten vesz részt 13 magyar designer a Magyar Divat & Design Ügynökség szervezésében, április 9-14. között. A kiállításon megjelenő márkák lefedik a magyar design széles palettáját: az érdeklődők találkozhatnak egyedi és különleges lámpákkal, kanapékkal és porcelánnal is. Az ügynökség célja, hogy a nemzetközi rendezvényeken való aktív szakmai részvételnek köszönhetően egyre többen megismerkedjenek a magyar designban rejlő lehetőségekkel.

olvass tovább

Hétvége a design jegyében!

  • 2015. október 03.

Utolsó napjaihoz érkezett a Design Hét, ahol vasárnapig még változatos programokon keresztül merülhetünk el a design témakörében. Aki inspirálódásra vágyik, vagy éppen az otthonát szeretné megújítani, a hétvégén még megteheti! Most a mi 3 kedvenc programunkat ajánljuk nektek.

olvass tovább

Sikeresen zárul az első sörös showroom

  • 2014. október 14.

Pénteken bezárta kapuit az első, hazai viszonylatban egyedülálló, multikulturális Heineken x CEFD Pop-up Store. A Heineken, a Central European Fashion Days és a Design Hét keretein belül külföldi divathetek mintájára egy héten át látogatható pop-up showroomot varázsolt Budapestre, hogy bemutassa a visegrádi országok tervezőinek legújabb őszi/téli kollekcióit, extravagáns kreációit.

olvass tovább

Újra Stylewalker night a belvárosban!

  • 2014. szeptember 30.

Több szempontból is különleges lesz az október 4-i Stylewalker Day&Night. A Belváros-Lipótváros Önkormányzata által támogatott esemény nemcsak csatlakozik a Design Hét Budapest 2014-hez, de ki is lép a megszokott mederből, és egy nagyszabású programmal készül.

olvass tovább

Trend: szabadság és bátorság

  • 2014. július 21.

A tradicionális roma motívumokat és szabásmintákat újraértelmező és modern stílusjegyekkel ötvöző Romani Design hétfő este mutatta be új kollekcióját a Szépművészeti Múzeumban, amit a szabadság, a bátorság és az önazonosság szeretete inspirált.

olvass tovább

Designhét

  • 2013. október 05.

Design Hét Budapest díszvendége ebben az évben Olaszország. Kiállítások, melyeket a figyelmetekbe ajánlunk:

olvass tovább

Utazás olasz módra

  • 2013. október 02.

Folyamatosan mozgásban vagyunk, életünk nagy részét teszi ki az utazás, amely lehet munka vagy éppen szórakozás, de fontos, hogy stílusosan tegyük azt.

olvass tovább

Pavillon Hermès

  • 2012. március 27.

A Hermès elképesztő, kartoncsövekből és papírból készült építészi tervezésű összeállításában mutatja be legújabb bútoraita Milánói Design Hét keretein belül.

olvass tovább

A KREA Kortárs Művészeti Iskola bemutatja: Féléves vizsgamunkák kiállítása

  • 2010. szeptember 28.

A KREA Kortárs Művészeti Iskola 2010. október elsején nyitja meg az idei tanév első kiállítását, amely a Design Hét eseménysorozatához kapcsolódik. A tárlaton a 2009/2010-es tanév II. félévét lezáró vizsgákra készült alkotásokból válogattunk, és az iskola összes szakja képviseli magát; a stylistok, divattervezők, fotósok, lakberendezők, enteriőrtervezők és a tervezőgrafikusok.

olvass tovább