Kulcsszó keresés /


Hogyan lehet kezelni a konfrontációtól való félelmet?

  • 2022. július 31.

Talán nem kell mindennel szembenézni, de néhány dologgal igen. A konfrontációtól való félelem egészségtelen helyzetekben tarthat téged és megakadályozhatja az érzelmi és mentális fejlődésedet is. A konfrontációtól való félelem eredhet az önmagunktól való félelemből vagy a szóban forgó személytől való félelemből. Még az is előfordulhat, hogy bizonytalanok vagyunk a helyzetben vagy abban, hogy érdemes-e konfrontálódnunk.

olvass tovább

Forgasd körbe a személyre szabott kényelemért!

  • 2021. november 11.

A nagy múltra visszatekintő de Sede , közel 60 éve működő svájci kézműves bútorgyártó manufaktúra mások mellett olyan innovatív szerkezeti megoldásokkal bíró ülőbútorokat készít, amelyek háttámlája 360 fokban körbefordítható, így nagyobb terekbe is tökéletesen illeszkednek, egy személyben több célnak és igénynek is megfelelve. Az egyedi technikát kanapék és franciaágyak esetében is alkalmazzák, a korlátlan lehetőségek tárházát kínálva ezzel az otthonukba a de Sede bútorait választóknak.

olvass tovább

6 dolog, amit utálnak a barátaid az új kapcsolatodban

  • 2017. február 24.

Egy új kapcsolat hevében könnyű a minket körülvevő világról teljes egészében megfeledkezni, és ezzel kikészíteni a környezetünket. Ne értsétek félre, mindenki volt már bűnös az alábbi dolgok közül minimum egyben (vagy az összesben), de mielőtt az egész baráti társaságodat az őrületbe kergeted, ellenőrizd ezt a listát, és a saját viselkedésedet is!

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. július 24.

  • 2014. július 24.

A mai napon fontolj meg mindent és úgy cselekedj helyesen, légy ésszerű. Ma otthoni csendesedés, böjt, vízkúrák, fürdőzések. Napi megerősítés: belső csendes nyugalmamban pontosan tudom, és érzem mi a helyes út.

olvass tovább

Napi Üzenet - március 28.

  • 2012. március 28.

A mai nap legalkalmasabb baráti kapcsolatokra, programokra. Ma tegyél valamit a spirituális fejlődésedért, nagyon hamar megtérül. Napi megerősítés: Minden kapcsolatom Örömteli,az adok- kapok egyensúlyban van.

olvass tovább