Kulcsszó keresés /


David Bowie és Mick Jagger gyermekei

  • 2016. február 18.

A Saint Laurent ház nem lőtt túlságosan mellé ezzel a férfiaknak szánt, őszi/téli kollekcióval, még ha az inspiráció nem is volt tudatos választás. A stílus egy az egyben olyan hatást kelt, mintha David Bowie és Mick Jagger szerelemgyerekeit látnánk egy kifutón. Zseniális. Isteni. Lenyűgöző. Stílus! A New york-i divathét legjobb férfikollekciója a Saint Laurenté!

olvass tovább

10 pillanat David Bowie és Iman szerelméről

  • 2016. január 14.

A rocksztár és a modell sírig tartó szerelme. Házasságukat mindig is óvták a nyilvánosság elől. Mindig gyönyörűeket nyilatkoztak kapcsolatukról, és a kamera csak és kizárólag szerelmes pillantásokat kapott el, ha őket filmezte. Iman azt nyilatkozta: "A házasságunk éppen annyira csodálatos, amilyennek tűnik." Mi is ilyet kívánunk! Isten nyugosztalja David Bowie-t!

olvass tovább

David Bowie, a pop kaméleonja

  • 2016. január 12.

136 millió eladott album, a Rolling Stone magazin számos címlapja, minden idők 100 legnagyobb előadóit felsorakoztató lista 39. helyezése, és a VH1 100 legnagyobb rockzenész kategóriában elért 7. helyezése. Ő nem más, mint a legendás előadóművész, David Bowie.

olvass tovább

Isten éltessen David Bowie!

  • 2015. január 08.

David Bowie angol zenész, színész, zenei producer és zeneszerző, éppen ma ünnepli 68. születésnapját. Az ő tiszteletére összegyűjtöttünk néhány érdekességet róla, és a legjobb dalait is megmutatjuk nektek.

olvass tovább

Lógj ikonikus alakokkal!

  • 2013. augusztus 14.

Milyen jó is volna valódi ikonikus alakokkal pózolni, olyanokkal, mint John Kennedy, Elvis Presley, Marlene Dietrich vagy David Bowie. Anna Palma fotográfus márpedig ezt vizionálta és a kivetített képük mellé állította Matilda Price-t.

olvass tovább

Gazella a szavannáról

  • 2013. március 11.

A vetélytársak azt híresztelték a világhírű modellről, hogy Szomália egy nomád pásztorának sátrában született, de Iman a főváros luxusnegyedében látta meg a napvilágot, mégpedig karrierdiplomata lányaként. Ő volt az első fekete-afrikai nő, aki a Vogue címlapjára került. David Bowieval tavaly ünnepelték a 20.házassági évfordulójukat.

olvass tovább

A divat forradalma: a 60-70-es évek

  • 2010. szeptember 01.

Alapvető változásokon ment keresztül a világ társadalma a 60-as és 70-es években. A megszokások felbomlottak, a gondolkodás liberalizálódni kezdett. Új művészek jelentek meg, lázadni valami ellen meg szinte kötelező volt. A nemek közötti határok elmosódásának talán első, leginkább kézzel fogható jelei ezekben az időkben jelentkeztek, gondoljunk csak David Bowie-ra. S mint a társadalmi történések lecsapódási felülete, a divat sem hagyhatta kommentár nélkül a bekövetkező életmódbeli újdonságokat. A konfekcióruházat, mint a tömegdivat manifesztuma bőszen gyártani kezdte az újfajta szabadság termékeit.

olvass tovább