Kulcsszó keresés /


Revo raffaello golyó, a cukormentes édesség

  • 2020. június 11.

Nem tudsz lemondani a finom desszertekről? Gyakran rád tör az édesség utáni sóvárgás? Próbálod tartani a diétádat, de a végén mindig feladod és kifosztod a csokis szekrényt? Nem kell sanyargatnod magad, ha finom falatokra vágysz!

olvass tovább

A mindenmentes étkezés veszélyei

Az elmúlt években egyre többen „büszkélkednek” valamilyen ételintoleranciával vagy allergiával és szinte divatos lett glutén-, laktóz-, tej- és cukormentesen táplálkozni. Kérdés azonban, hogy ezek a diagnózisok mennyire megalapozottak és, hogy az egészséges emberek számára nem rejtenek-e veszélyeket ezek a szélsőséges diéták. Ennek jártunk utána.

olvass tovább

Elindult a JUST CLEAR FOOD!

  • 2020. március 27.

Ahogy a nevében is szerepel a hangsúlyt a „tisztaságra” a mi megközelítésünkben a „mentességre” fókuszáljuk. Ennek megfelelően termékeink, tartósítószer és cukormentesek valamint szénhidrát csökkentettek. A Just Clear Food igazodik a mai elvárásokhoz, étkezési trendekhez. Ismerd meg egyedülálló koncepciónkat és termékeinket. Próbáld ki és ne köss több kompromisszumot!

olvass tovább

Cukormentes répatorta muffin

Ez a könnyű muffin a hagyományos répatortát idézi meg fantasztikus ízével. Tele van répával, dióval, mandulával, viszont alacsony szénhidráttartalmú és feldolgozott cukortól mentes. Próbáld ki te is, hamar a kedvenceddé fog válni!

olvass tovább

Olcsón és egészségesen

  • 2015. április 23.

Bár az egészséges életmód alapja a rendszeres mozgás, a helyes táplálkozásról sem szabad megfeledkezni! Ez azonban gyakran költségesnek tűnhet, ugyanis a bioélelmiszerek, a cukormentes változatok általában drágábbak, mint hizlaló társaik. Szerencsére létezik néhány trükk, amivel a pénztárcánk vastag, mi pedig vékonyak lehetünk!

olvass tovább

Ezen rágódunk

  • 2014. december 11.

Míg évekkel ezelőtt az ördögtől valónak gondolták sokan a rágózást, addig mára – a termékek fejlődésével és a folyamatos edukációval – már a fogorvosok által is elfogadottá, sőt ajánlottá vált. A rágózás nem csak önbizalmunkra, hanem szájhigiéniánkra, nyálunk termelődésére és az éhségérzet elűzésére is kiváló hatásokkal bír, éppen ezért fogyasztásuk különösen ajánlott. Csak egy aranyszabályt kell megjegyeznünk: ha már rágunk, cukormentes rágógumival tegyük azt!

olvass tovább

Baba Mama fitt: áfonya torta

  • 2013. szeptember 03.

A magas flavonoid és antioxidáns tartalmú áfonya nagyon egészséges, ugyanis erős gyulladáscsökkentő hatású, megköti a szabadgyököket. Fogyasszunk belőle, minél többet nyersen, de süthetünk belőle egy egészséges, tönkölylisztes süteményt is, amely tej-, tojás-, és cukormentes.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - Vasárnap május 20.

  • 2012. május 20.

Kedvenc nyári italom a lemonádé, persze cukormentes változatban! Rajongok a bodzás, a málnás és citrusos ízesítésűekért. Kiválóan frissítenek, a napi folyadékbevitelről is kellemesebb változatban biztosítanak a sima víznél és nem jelent nagy kiadást.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - XIX. / Vasárnap

  • 2012. április 29.

Bár rajongok kedvenc szakácsnőm Nigella Lawson nem éppen kalória szegény ételeiért, ha “bűnözni” támad kedvem a cukormentes cukrászdákat választom. Van néhány nagyon kellemes, széles kínálattal rendelkező cukrászda a városban, amelyeket előszeretettel látogatok. Szerintem a cukormentes sütemények éppoly finomak, mint a cukorral készültek, csupán egy bajom van velük. Két süti elfogyasztása után is olyan érzésem van, mintha csupán délibábot ettem volna, nem laktam jól, sőt mintha még éhesebbé is váltnék tőlük. Persze ez az apró kellemetlenség nem tart vissza attól, hogy továbbra is az egészséges életmód mellett tegyem le a voksot, vállalkozó kedvűek bátran tegyenek egy próbát!

olvass tovább