Kulcsszó keresés /


Mi történik ma?

A Nap és a Pluto szextil fényszöge ma, az esti órákban lesz fokra pontos, miközben a Szaturnusszal való kvadrátja is közelít ahhoz, hogy pontossá váljon. A mai napnak a plusz színt a Hold és a Nagy Lezáró együttállása adja a Vízöntő és a Halak csillagjegyek határán.

olvass tovább

Ez a három csillagjegy a legerősebb mentálisan

  • 2023. november 10.

Bár néha szkeptikusak vagyunk azzal kapcsolatban, hogy állatövi jegyünk mennyiben határozza meg személyiségünket, mégis bátran ki lehet jelenteni, hogy vannak olyan közös nevezők, melyek tényleg az azonos csillagjegyű embereknél. Most annak jártunk utána, hogy melyik az a három jegy, akik a legstabilabbak mentálisan.

olvass tovább

3 pletykaéhes csillagjegy

  • 2023. szeptember 08.

Ha le kellene szűkíteni a kört, hogy a csillagjegyek közül melyik három a legpletykásabb, akkor sokan meglepődnének. Ennek ellenére most fényt derítettünk arra, hogy kik is azok, akik élvezettel csacsognak másokról a hátuk mögött.

olvass tovább

Ezektől a jegyektől tarts magad távol a horoszkópod szerint

Vannak jegyek, amik egyszerűen nem működnek együtt és kész. Legalábbis a tankönyv szerint. Ettől függetlenül túl nagy általánosítás lenne emiatt esélyt sem adni valakinek, hiszen két ember kapcsolatában korántsem csak a csillagjegyek a döntőek mennyire passzolnak a való életben. Próbálkozni mindig lehet, és azt is tudjuk, a tiltott gyümölcsnél nincs is finomabb. Na, most akkor hogy is van ez? Lássuk!

olvass tovább