Kulcsszó keresés /


Milyen csillagkép alatt születtél?

Régen a hajósokat, vándorokat, a csillagok segítették a tájékozódásban. Asztrozófiai értelemben, a csillagképek megmutatják, hogy milyen teremtő erővel vannak felruházva a bolygók. Születésünk pillanatából tudjuk, hogy éppen milyen zodiákus jegy alatt születtünk, de ennek égi háttere, a csillagos égbolt ismerete, kevésbé használt tudás a hétköznapokban, pedig az igazi üzenetet, feladatot, az emelkedésünk útját, csak így érthetjük meg igazán.

olvass tovább

Minden idők 10 legdrágább filmje

  • 2015. augusztus 17.

A filmek a szórakoztatóipar egy igen különleges, kreatív ágát jelentik, amelyekkel hatalmas létszámú közönségekhez lehet szólni. Annak ellenére, hogy ma már számtalan csatornán ingyenesen is hozzájuk juthatunk, sokan szeretik mozikban, szélesvásznon megnézni a legújabb alkotásokat. Azok a filmek, amelyek kifejezetten mozis játszásokra születnek, hatalmas, gyakran csillagászati költségvetésekkel indulnak útjukra. Jöjjön hát egy lista a 10 legdrágább ráfordítással készült filmről.

olvass tovább

A megfelelő síruházat kiválasztása

  • 2010. december 30.

Melyiket vegyem? Sokan teszik fel ezt a kérdést mostanában, a sífelszereléseket árusító üzletek zsúfolásig megtelt polcai előtt ácsorogva. Különböző színek és fazonok, változó anyag és minőség, csillagászati árak. A következőkben néhány támponttal szeretnénk segíteni azoknak, akik megkísérlik felszerelésüket a kor igényeinek és pénztárcájuknak megfelelően tökéletesíteni.

olvass tovább