Kulcsszó keresés /


13 film, amit látnod kell, ha szereted a váratlan fordulattal végződő befejezéseket

Vannak filmek, amiket azért nézünk meg, mert szeretnénk nevetni és jól szórakozni, vannak olyanok, amiket pedig éppen azért, mert szeretnénk sírni egy kicsit, miközben összeszorul a szívünk. Vannak olyanok, amiket a haverokkal jó megnézni, olyanok, amik közben szívesen összebújunk a szerelmünkkel, és olyanok, amik tökéletesen illenek egy csajos estéhez a legjobb barátnőinkkel.

olvass tovább

Requiem egy csókért- il Bacio di Stile

  • 2015. január 29.

Ha valakinek a halálhírét keltik, az sokáig él. A szólást pillanatokon belül csattanósan, mondhatni cuppanósan cáfolja meg Budapest ikonikus divatháza, az il Bacio. Halálhírét ugyan leginkább élőknek szokás kelteni, az il Bacio di Stile áruház vesztét ellenben számosan vizionálták már jóval annak világrajötte előtt.

olvass tovább

Gyors gól és győzelem

  • 2014. június 17.

Egyesült Államok egy villámgyors góllal sokáig vezetett Ghána ellen, majd a végig fölényben játszó afrikaiak a végén egyenlítettek, majd a végén jött a csattanó és amerikai siker.

olvass tovább

A szakállas nő felforgatta Európát

  • 2014. május 13.

Ha léteztek eleddig még kételyek az évtizedes múltra visszatekintő Eurovíziós Dalfesztivál műfaji hovatartozását illetően, hát tegnap csattanós választ kaphattunk a kérdésre az osztrák Conchita Wurst által. Mert hova is tegye a gyanútlan szemlélő ezt az országokon átívelő produkciót, ha gyors egymásutánban váltja egymást a színpadon a litván tenor egy olasz áriával, az aggok házából ideiglenesen eltávozáson tartózkodó, orosz matrjoska babák valami balaljka rákkendrollal, letűnt idők kivénhedt exsztárja angolhonból, ki utolsó esélyt kapott egyetlen slágerének végső lökést adni?

olvass tovább

Egy csepp nyár

  • 2009. március 02.

Tedd magadévá a nyári nap ragyogását a világhíres szupermodell, Kate Moss új, limitált kiadású nyári illatának segítségével, a Summer time-mal! 2009 márciusától elérhető Summer time kicsattanóan friss virágos zamatával idézi fel a kedves nyári emlékeket. Fedezd fel a fantasztikus nyári érzést, mely sugárzik belőle!

olvass tovább

Szerelem a négyzeten - a moziban

  • 2008. július 23.

Casablanca, Elemi Ösztön, Nem félünk a farkastól,  Titanic, 9 és fél. Miről híresek, és miben közösek ezek a filmek? Természetesen a mindegyikben elcsattanó érzéki, csábító, de mindenképp híres csókról vagy épp forró szerelmi jelenetről... 

olvass tovább